عملیات ارتش الجزایر علیه گروگانگیران پایان یافت

تاریخ ۳۰ دی ۱۳۹۱ - ۰۵:۱۱ | عنوان: الجزاير


خبرگزاری الجزایر اعلام کرد که عملیات نیروهای ارتش این کشور در میدان گازی عین امیناس در جنوب شرق الجزایر پایان یافت.
به گزارش فارس، خبرگزاری الجزایر اعلام کرد که عملیات نظامی ارتش الجزایر برای آزادی گروگان های میدان گازی عین امیناس پنجشنبه شب پایان یافت.

این خبرگزاری به نقل از یک منبع ایالت ایلیزی که امناس در آنجا واقع شده است گفت: حمله نیروهای ارتش ملی الجزایر برای آزادی کارگران الجزایری و گروگان های خارجی پنجشنبه شب پایان یافت.

نیروهای ارتش الجزایر از دیروز به دنبال به گروگان گرفته شدن 41 خارجی و شماری کارگر الجزایری در میدان گازی عین امیناس آنجا را محاصره کرده بودند.

خبرگزاری الجزایر پیش از این اعلام کرد که ارتش الجزایر تعداد بیشتری از گروگان ها را در میدان گازی «عین امیناس» آزاد کرده و این عملیات توام با تلفات تعدادی از گروگان ها بوده است.

محمد سعید، وزیر ارتباطات و اطلاع رسانی الجزایر ساعتی پیش گفته بود که عملیات ادامه دارد و تعداد بیشتری از گروگان ها آزاد شدند و این عملیات تعدادی تلفات نیز داشته است.

وی به جزئیات این خبر و مشخصات گروگان های آزاد شده و تعداد تلفات اشاره ای نکرده بود.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=83405