بازدید سفیر مصر از مسجدالاقصی و تاکید بر مخالفت با یهودی‌سازی قدس

تاریخ ۲۸ دی ۱۳۹۱ - ۱۵:۳۰ | عنوان: مصر


سفیر مصر در رام‌الله امروز چهارشنبه از مسجدالاقصی بازدید و بر موضع مخالف قاهره با طرح‌های یهودی‌سازی مسجدالاقصی و قدس اشغالی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، «یاسر عثمان» پس از بازدید از مسجدالاقصی گفت که مصر از تمامی تلاش‌های ساکنان قدس برای مقابله با طرح‌های شهرک‌سازی و یهودی‌سازی قدس و مسجدالاقصی حمایت می‌کند.

سفیر مصر در جریان این بازدید با شیخ «عکرمه صبری» رئیس هیئت عالی اسلامی و خطیب مسجدالاقصی دیدار کرد و شیخ صبری در این دیدار از ایفای نقش مصر در حمایت از ساکنان قدس و دفاع از مسجدالاقصی قدردانی و از رئیس جمهور و ملت مصر به خاطر این تلاش‌ها تشکر کرد.

صبری تاکید کرد که به زودی هیئتی از اعضای هیئت عالی اسلامی به برخی کشورهای عربی از جمله مصر سفر می‌کنند و در دیدار با رهبران عرب طرح‌های یهودی‌سازی اسرائیل را تشریح و از آنها برای مداخله فوری به منظور نجات قدس، موسسات اسلامی و مسیحی از حملات بی‌سابقه اسرائیل دعوت خواهند کرد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=83375