آمادگی ایران برای ارائه کمک‌های انسان‌دوستانه به مردم مالی

تاریخ ۲۷ دی ۱۳۹۱ - ۰۷:۰۶ | عنوان: مالي


سخنگوی وزارت امور خارجه ایران گفت: جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود برای کمک به حل و فصل موضوع و ارائه کمک‌های انسان دوستانه به مردم مالی را اعلام می‌کند.
به گزارش خبرگزاری فارس، رامین مهمان‌پرست سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در پاسخ به سؤال خبرنگاران در خصوص مداخله نظامی فرانسه در مالی گفت: مالی یک کشور مسلمان بوده و ضروری است مشکلات آن به صورت ریشه‌ای حل و فصل شود.

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران از کشته شدن انسان‌های بیگناه و آواره شدن هزاران نفر از مردم منطقه تحت درگیری متأسف است.

سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: ما ضمن تأکید بر صلح و ثبات در منطقه آفریقا بر این اعتقادیم که مشکلات این قاره باید توسط کشورهای آفریقایی و در چارچوب تشریک مساعی و رویکردهای همکاری جویانه حل و فصل شود.

وی در پایان افزود: جمهوری اسلامی ایران آمادگی خود برای کمک به حل و فصل موضوع و ارائه کمک‌های انسان دوستانه به مردم مالی را اعلام می‌کند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=83334