حزب آزادی و عدالت معارضین را به گفت‌وگوی بدون پیش‌شرط فراخواند

تاریخ ۰۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۲۸ | عنوان: مصر


یکی از اعضای بلندپایه حزب آزادی و عدالت از گروه‌های معارض به رهبری جبهه نجات ملی خواست تا در جلسه گفت‌وگوی فراگیر پیرامون آینده مصر بدون قید و شرط حضور یابند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از «المصری الیوم»، «ابراهیم ابو عوف» گفت: در حال حاضر که دلایل اعمال فشار گروه‌های معارض برای رد قانون اساسی منتفی شده است، می‌توانیم پای میز مذاکره حاضر شده و با یکدیگر گفت‌وگو کنیم.

وی افزود: برای کامل شدن قانون اساسی‌ به قوانینی نیاز است که طرح و بررسی آن اجماع ملی را می‌طلبد مانند قانون اختیارات قضایی، قانون انتخابات، قانون مجلس شورا و قانون تظاهرات.

در این رابطه، «جمال حشمت» عضو حزب آزادی و عدالت نیز اظهار داشت: این گفتمان ملی باید دستور جلسه‌ای داشته باشد که ملاک و معیار جلسات بعدی قرار گیرد.

«محمد البلتاجی» از مقامات بلندپایه این حزب تاکید کرد: جماعت اخوان المسلمین و جبهه نجات ملی در ماه‌های آتی بویژه در خصوص برخی اصلاحات قانون اساسی به اجماع می‌رسند.

وی خطاب به اعضای جبهه نجات ملی پیشنهاد کرد: بیائید روز جمعه در جلسه آشتی ملی گرد هم آمده و به یکدیگر گل هدیه بدهیم.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=82824