منابع مصری: البرادعی دچار افسردگی شده و خود را در خانه حبس کرده است

تاریخ ۰۳ دی ۱۳۹۱ - ۰۴:۴۶ | عنوان: مصر


برخی منابع نزدیک به حزب الدستور به ریاست «محمد البرادعی» گزارش دادند که وی به دلیل تحولات کنونی مصر دچار نوعی افسردگی شده و خود را در منزلش حبس کرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از المصریون، برخی منابع نزدیک به حزب الدستور گفتند که البرادعی امروز خود را در خانه حبس کرده و از هر گونه پاسخ به خبرنگاران و یا پذیرفتن میهمان و یا حتی خروج از منزلش خودداری می‌کند.

این منابع گفتند که البرادعی به دلیل تحولات سیاسی کشور و توجه افکار عمومی به سمت تصویب قانون اساسی با وجود مخالفت‌های وی با پیش‌نویس قانون اساسی جدید و همچنین دودستگی شدید در داخل جبهه نجات ملی و عدم توانایی آن برای اتخاذ موضع یکپارچه، دچار نوعی افسردگی و بهم‌ریختگی اعصاب شده است.

بر اساس این گزارش البرادعی امروز همچنین در همه‌پرسی شرکت نکرد و دوستان و نزدیکان وی نیز هنوز موفق نشده‌اند وی را از این حالت خارج کرده و به دادن رأی متقاعد کنند.

این منابع همچنین اخبار مربوط به تهدیدات برخی‌ها علیه البرادعی برای عدم رأی‌دهی وی در همه‌پرسی را رد کردند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=82794