برگزاری مرحله دوم همه پرسی مصر در آرامش

تاریخ ۰۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۰:۱۳ | عنوان: مصر


مرحله دوم همه پرسی قانون اساسی در مصر در سایه حضور نیروهای ارتش با آرامش در حال برگزاری است که پیش بینی‌ها از شانس بیشتر طرفداران قانون اساسی برای پیروزی حکایت دارد.
به گزارش مانیتورینگ فارس به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، مرحله دوم همه پرسی قانون اساسی مصر از ساعتی قبل آغاز شد.

تعداد رأی‌دهندگان مرحله دوم همه‌پرسی پیش‌نویس قانون اساسی 25 میلیون و 495‌هزار و 237 نفر است.

مرحله دوم همه‌پرسی پیش‌نویس قانون اساسی مصر صبح امروز در 17 استان باقی‌مانده این کشور و در بیش از 6 هزار حوزه انتخاباتی در میان تدابیر شدید امنیتی برگزار می‌شود.

خبرنگار تلویزیون الجزیره در گزارشی از استان جیزه تصریح کرد که این استان نسخه دوم قاهره است و بخشی از استان بزرگ قاهره به حساب می‌آید که دارای اهمیت فراوان است.

بنابراین گزارش مردم از ساعات ابتدایی صبح و قبل از آغاز رای گیری در صف‌های اخذ رای حضور داشتند.

همچنین نیروهای ارتش در مناطق مختلف ایست‌های بازرسی ایجاد کرده و امنیت حوزه های رای گیری هم با پلیس است.

نیروهای امنیتی در خارج حوزه‌های رای گیری هستند و با دستور قاضی می‌توانند وارد شوند.

خبرنگار الجزیره از سوئز هم گزارش داد که اغلب ساکنان کارگر هستند و بعد از پایان ساعت کاری برای رای گیری حضور خواهند یافت.

این شبکه با اشاره به خلوت بودن حوزه‌ها در این ساعت روز تصریح کرد که 5 کمیته فرعی مسئول نظارت بر انتخابات هستند.

روند رای گیری در آرامش آغاز شده است و مردم این منطقه غالبا طرفدار احزاب سیاسی اسلامگرا مثل عدالت و آزادی و حزب النور هستند و در انتخابات ریاست جمهوری بیش از 60 درصد به محمد مرسی رای دادند.

وی در ادامه اوضاع را آرام توصیف اعلام کرد و از احتمال رای «آری» به همه پرسی در سوئز خبر داد.

الجزیره افزود: در استان اسماعیلیه نیز شانس اسلامگرایان نسبت به لیبرال‌ها بیشتر است ولی در پورت سعید وضعیت با اسماعلیه و سوئز فرق دارد چراکه این شهر مرکز تجار است و اغلب آنها طرفدار نظام سابق هستند.

وی تاکید کرد که مردم این شهر تمایل دارند تا ثبات اقتصادی بازگردد و مردم این شهر به احمد شفیق رای داده‌اند.

بر اساس این گزارش تعداد کمیته‌های عمومی 176 کمیته است که نتایج را از کمیته‌های فرعی که بالغ بر 6‌هزار و 724 عدد است، به دست خواهد آورد.

این 17 استان عبارت است از الجیزة، البحیرة، المنیا، القلیوبیة، المنوفیة، کفر الشیخ، قنا، الفیوم، بنى سویف، دمیاط، الاسماعیلیة، الاقصر، بورسعید، السویس، البحر الاحمر، مرسى مطروح، الوادى الجدید.

بنابر این گزارش استان الجیزه با 4 میلیون و 383 هزار و 701 نفر بیشترین رأی‌دهنده و استان الوادی الجدید نیز با تعداد 143 هزار و 584 نفر کم‌ترین رأی‌دهنده را دارد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=82775