جلسه استماع حمله «بنغازی» امروز بصورت غیرعلنی برگزار می‌شود

تاریخ ۲۶ آبان ۱۳۹۱ - ۰۶:۲۴ | عنوان: ليبي


کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا امروز، جلسه در یک جلسه استماع غیرعلنی حمله ۱۱ سپتامبر به کنسولگری آمریکا در «بنغازی» لیبی را بررسی می‌کند.
به گزارش فارس به نقل از شبکه «سی‌بی‌سی»، کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان آمریکا امروز، پنجشنبه، جلسه استماع غیرعلنی رسیدگی به حمله 11 سپتامبر به کنسولگری آمریکا را در «بنغازی» لیبی که به کشته شدن سفیر آمریکا و سه تن دیگر منتهی شد، آغاز می‌کند.

این جلسه استماع در کنگره آمریکا بر جمع‌آوری اطلاعات و گزارش‌های تهدید‌آمیز مرتبط با لیبی و دیگر کشورهای خاورمیانه قبل از وقوع حمله 11 سپتامبر و چگونگی و زمان توزیع این اطلاعات و اقداماتی که در واکنش به این اطلاعات صورت گرفته، متمرکز است.

بر اساس این گزارش، در این جلسه استماع همچنین سطح و کارآمدی امنیت در وزارت خارجه و دیگر تأسیسات آمریکا در منطقه مورد بررسی قرار می‌گیرد.

مقامات عالیرتبه آمریکایی از جمله رئیس «اف‌بی‌آی» نیز در نظر دارد درباره آنچه که درباره این حمله می‌دانند، گزارش ارائه دهند.

بر اساس این گزارشف کمیته اطلاعات سنا همچنین در نظر دارد، فردا، جمعه، گزارش‌های «دیوید پترائوس» رئیس‌ مستعفی سیا درباره این حمله را بشنود.

«مایکل مورل» رئیس موقت سیا همچنین در نظر دارد امروز در این جلسه گزارش دهد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=82017