بی‌خبری مردم لیبی و الجزایر از محل اختفای خانواده قذافی

تاریخ ۱۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۱:۲۷ | عنوان: شمال آفريقا


بی‌خبری مردم لیبی و الجزایر از محل اختفای خانواده قذافی
روزنامه القدس العربی نوشت: معلوم نیست خانواده قذافی در کجای این کره خاکی به سر می‌برند و انتظار می‌رفت از زمانی که خانواده قذافی در آگوست 2011 در آستانه سقوط طرابلس به دست انقلابیون به الجزایر رفتند همچنان در این کشور باشند اما برخی اخبار حاکی از این است که بیش‌تر افراد این خانواده الجزایر را ترک کرده و به طرفی نامعلوم رفته‌اند.

منابع اطلاع‌رسانی لیبی به نقل از یک منبع بلند پایه گفتند که خانواده دیکتاتور معدوم لیبی الجزایر را ترک کرده‌اند و تنها صفیه فرکاش همسر وی ترجیح داده است که در الجزایر بماند.

هر دو طرف مقامات لیبیایی و الجزایری از اظهار نظر درباره این موضوع خودداری می‌کنند.

به نوشته القدس العربی در حالی که الجزایری‌ها همواره اطلاعات خاص درباره مقامات، زندگی خصوصی آنها، همسرانشان و محل اقامتشان در اختیار دارند و می‌دانند فلان مقام مسئول اکنون تعطیلات خود را در کدام کشور سپری می‌کند اما همچنان از محل اقامت احتمالی خانواده قذافی در الجزایر بی‌خبر هستند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=81876