مخالفت مقامات الجزایری با فعالیت انجمن مستقل مبارزه با فساد

تاریخ ۱۷ آبان ۱۳۹۱ - ۰۵:۰۰ | عنوان: الجزاير


مقامات الجزایری با درخواست صدور مجوز فعالیت برای انجمن مستقل مبارزه با فساد در این کشور مخالفت کردند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، فعالان در زمینه مبارزه با فساد در الجزایر گفتند که مقامات الجزایر با صدور مجوز فعالیت برای انجمن آنها به بهانه مطابقت نداشتن با قوانین این کشور مخالفت کردند و مبارزه با فساد با وجود تاکید سران الجزایر بر این موضوع اولویت شمرده نمی‌شود.

مصطفی علوی رئیس مجمع ملی مبارزه با فساد در نشستی خبری گفت: مقامات الجزایر با فعالیت این انجمن مخالف هستند و نظام مایل به تاسیس انجمنی مستقل در زمینه مبارزه با فساد نیست.

عطوی تاکید کرد: این در حالی است که از زمانی که بوتفلیقه در سال 1999 رئیس جمهور الجزایر شده است در هر مراسمی مبارزه با فساد را اولویت برنامه های کاری دولت معرفی می‌کند.

«حلیج فضال»، یک عضو دیگر دفتر انجمن مبارزه با فساد الجزایر تاکید کرد: فساد مشکلی است که با امنیت کشور در ارتباط است فساد می‌تواند کشور را به نابودی بکشاند.

این در حالی است که رئیس جمهور الجزایر در سال 2011 و در بحبوحه انقلاب‌های عربی در راستای ایجاد اصلاحات در کشورش قانون جدید صدور مجوز برای جمعیت‌ها را به تصویب رساند.

اعضای این انجمن اعلام کرده‌اند که شکایتی را علیه دولت الجزایر به دادگاه بین المللی ارائه می کنند.

الجزایر در سال 2000 توافقنامه سازمان ملل درباره مبارزه با فساد را به امضا رسانده است و این قضیه به قانون اساسی الجزایر نیز ملحق شده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=81825