نشست جماعات اخوان‌المسلمین کشورهای اسلامی در سودان

تاریخ ۱۴ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۳ | عنوان: سودان


نمایندگان جماعات اخوان‌المسلمین در کشورهای اسلامی به منظور بررسی برنامه‌های آتی این جماعت در سودان گرد هم می‌آیند.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری «میدل ایست آنلاین»،‌ جماعات اخوان المسلمین در کشورهای اسلامی از پانزدهم نوامبر در خارطوم پایتخت سودان نشستی را به منظور بررسی برنامه‌های آتی اخوان المسلمین برگزار می‌کنند.

برگزاری این کنفرانس در خارطوم به دعوت شاخه اخوان المسلمین سودان صورت می‌گیرد.

موضوع راه اندازی یک شبکه ماهواره‌ای ویژه اخوان المسلمین و تصمیم‌گیری برای حمایت از شاخه اخوان المسلمین کویت از جمله موضعاتی است که قرار است در نشست خارطوم مورد بررسی قرار گیرد.

از موضوعات دیگری که قرار است در این نشست مورد بررسی قرار گیرد، طرح قطر برای تشکیل سازمانی از اخوان المسلمین است که بیش‌تر به یک سازمان سیاسی شباهت دارد و وظیفه آن هماهنگی فعالیت‌های اخوان المسلمین در جهان اسلام و عرب است.

منابع آگاه گفتند: در صورت دستیابی جماعات اخوان المسلمین به تشکیل این سازمان، مقرش در قاهره خواهد بود و خالد مشعل رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) ریاستش را برعهده خواهد گرفت.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=81746