حزب حاکم آفریقای جنوبی بایکوت کالاهای اسرائیلی را تصویب کرد

تاریخ ۰۹ آبان ۱۳۹۱ - ۱۰:۰۵ | عنوان: آفريقاي جنوبي


کنگره ملی آفریقای جنوبی که دو سوم نمایندگان مجلس این کشور در آن حضور دارند، با طرح تحریم رژیم‌صهیونیستی و بایکوت کالاهای اسرائیلی موافقت کرد.
به گزارش فارس به نقل از روزنامه صهیونیستی تایمز‌ اسرائیل، سران حزب حاکم آفریقای جنوبی این هفته با بایکوت کالاهای اسرائیلی موافقت کردند.


تایمز اسرائیل نوشته است هرچند که این اقدام احتمالا با موضع رسمی دولت آفریقای جنوبی متناقض است، اما می‌تواند موجب تیره‌تر شدن روابط این کشور و اسرائیل شود.

نمایندگان کنگره ملی آفریقا که دو سوم نمایندگان مجلس ملی را شامل می‌شود، در یک نشست بین‌المللی اعمال بایکوت، تحریم و قطع روابط تجاری با اسرائیل را تصویب کردند. در بیانیه‌ای که این کنگره منتشر کرده، آمده است که «حمایت بین‌المللی زیادی از درخواست فلسطینیان برای بایکوت و تحریم اسرائیل وجود دارد».

رئیس کنگره ملی آفریقا همچنین در برابر یکی از آلمانی‌های حاضر در این نشست، گفت: «اسرائیل قطعا بسیار بدتر از رژیم آپارتاید آفریقای جنوبی است».

این تصمیم حزب حاکم آفریقای جنوبی با استقبال نماینده سازمان آزادی فلسطین که در این نشست حاضر بود، روبرو شد.

آفریقای جنوبی پیش از این هم واردات و فروش کالاهای تولیدی در شهرک‌های صهیونیستی کرانه باختری را ممنوع کرده بود که این امر موجب خشم صهیونیست‌ها شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=81642