حمله معترضان به ساختمان کنگره ملی لیبی

تاریخ ۰۱ آبان ۱۳۹۱ - ۱۲:۵۰ | عنوان: ليبي


نیروهای امنیتی لیبی ده‌ها تن از تظاهرات‌کنندگان اطراف کنگره ملی این کشور را دستگیر کردند.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری «الجزیره»، نیروهای امنیتی که حفاظت از کنگره ملی لیبی را بر عهده دارند، دیروز تظاهرات‌کنندگانی که قصد هجوم به داخل ساختمان کنگره را داشتند دستگیر کردند.

نزدیک به 500 تن دیروز به داخل محوطه اطراف ساختمان کنگره ملی لیبی هجوم بردند و خواستار توقف گلوله‌باران شهر بنی‌ولید پایگاه سابق هواداران قذافی از سوی ارتش و شبه‌نظامیان اهل مصراته شدند.

خبرگزاری رویترز گزارش داد، معترضان با عقب راندن نیروهای گارد امنیتی که در اطراف در‌های کنگره ملی لیبی در طرابلس مستقر بودند، وارد محوطه اطراف ساختمان کنگره شدند و علیه محمد المقریف رئیس کنگره ملی لیبی شعار سر دادند.

نیروهای امنیتی نیز در حالی که تظاهرات‌کنندگان در داخل محوطه تجمع کرده بودند، تیر هوایی شلیک می‌کردند.

به گفته شاهدان عینی، بیشتر تظاهرات‌کنندگان یا از اهالی شهر بنی‌ولید بودند یا وابستگانی در آن شهر داشتند.

شهر بنی‌ولید که از چند هفته گذشته به دستور رئیس کنگره ملی لیبی در محاصره ارتش و نیروهای شبه‌نظامی وابسته به آن قرار داشت از چهارشنبه گذشته شاهد درگیری این نیروها با شبه‌نظامیان بنی‌ولید است که گفته می‌شود از هواداران رژیم قذافی هستند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=81427