بازداشت 2 کارمند سفارت فلسطین در قاهره به جرم قاچاق مواد مخدر

تاریخ ۱۵ مهر ۱۳۹۱ - ۰۷:۰۶ | عنوان: مصر


دو تن از کارکنان محلی سفارت فلسطین در قاهره به جرم دست داشتن در قاچاق مواد مخدر توسط دستگاه‌های امنیتی مصر بازداشت شدند.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه الرساله، وزارت امور خارجه فلسطین اعلام کرد که قضیه بازداشت دو تن از کارکنان محلی سفارت فلسطین در قاهره به جرم قاچاق مواد ممنوعه را با قاهره پیگیری می‌کند.

وزارت خارجه فلسطین همچنین اعلام کرد که دو تن از کارکنان محلی سفارت فلسطین تحت بازجویی دستگاه‌های امنیتی هستند و اگر اتهام آنها ثابت شود از کار در سفارت برکنار خواهند شد.

بر اساس این گزارش منابع رسانه‌ای مصری نیز گزارش دادند که دستگاه‌های امنیتی مصر دو تن از کارکنان سفارت فلسطین در قاهره را به جرم دست داشتن در تجارت مواد مخدر با طرف اسرائیلی از طریق خاک مصر، بازداشت کردند.

یک منبع دیپلماتیک در سفارت فلسطین نیز به پایگاه الیوم السابع گفت که این قضیه در دستگاه قضایی مصر در حال پیگیری است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=81020