وزیر خارجه مصر: قاهره هرگز نیروی نظامی به سوریه اعزام نمی‌کند

تاریخ ۱۴ مهر ۱۳۹۱ - ۰۸:۴۷ | عنوان: مصر


وزیر خارجه مصر در واکنش به شایعات اخیر مبنی بر اعزام نیروهای مصری به سوریه، این شایعات را رد و تاکید کرد که مصر هرگز نیرو به سوریه اعزام نمی‌کند.
به گزارش فارس به نقل از المصری الیوم، «محمد کامل عمر و» طی سخنانی در حاشیه اجلاس عربی-آمریکای لاتین در پرو تاکید کرد که موضوع اعزام نیروی نظامی قاهره به سوریه اصلا مطرح نیست.

وی با اشاره به اینکه قاهره به موضوع اعزام نیرو به دمشق حتی فکر هم نمی‌کند، گفت: اعزام نیروهای مصری به سوریه فقط یک شایعه بوده و چنین ادعایی از نظر ما کاملاً مردود است.

وی افزود: وضعیت بحرانی در سوریه فقط کشورهای همسایه را تحت‌الشعاع قرار نداده بلکه همه کشورهای منطقه همچون مصر را نیز دچار مشکل ساخته است.

عمرو روز گذشته نیز طی مصاحبه با روزنامه سعودی«الحیات» تاکید کرد که اعضای کمیته چهارجانبه حل بحران سوریه متشکل از مصر، ایران، عربستان و ترکیه در خصوص حتمی بودن تغییرات در سوریه به توافق رسیده‌‌اند و تنها اختلاف بر سر نحوه این تغییر است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=80998