اهالی چندین شهر تونس در اعتراض به افزایش بیکاری تظاهرات کردند

تاریخ ۱۱ مهر ۱۳۹۱ - ۰۶:۲۰ | عنوان: تونس


چندین شهر تونس از جمله «سیدی بوزید»‌ امروز شاهد تظاهرات گسترده مردمی در اعتراض به بازداشت تظاهرات‌کنندگان و رشد بیکاری در این شهرها بود.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، صدها نفر از اهالی شهر «سیدی بوزید»‌ تونس امروز، دوشنبه دست به تظاهرات زدند، این درحالی است که معلمان این شهر نیز به تحصن خود در اعتراض به بازداشت تظاهرات‌کنندگان تونسی ادامه دادند.

این اعتراض‌ها شهر «قصرین» در غرب تونس و اعتصاب عمومی شهر «لعیون» را نیز فراگرفت. ساکنان شهر لعیون به افزایش بیکاری در این شهر به 50 درصد به شدت معترض هستند.

تظاهرات‌کنندگان تونسی در سیدی بوزید قبل از تجمع مقابل فرمانداری در مرکز شهر راهپیمایی کردند و شعارهایی علیه مقامات سر داده و خواستار استعفای دولت این کشور شدند.

افزون بر آن بخش بسیاری از آموزگاران این شهر از حضور سر کلاس‌های درس خودداری کرده و خواستار آزادی یکی از همکاران خود شدند که در تظاهرات هفته گذشته آنها دستگیر شده بود.

شهر محروم سیدی بوزید مهد انقلاب یاسمین تونس بود که ژانویه 201 به سرنگونی رژیم زین العابدین بن علی، دیکتاتور سابق این کشور منجر شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=80918