تقویت حضور اطلاعاتی و نظامی اسرائیل در نزدیکی مرز مصر

تاریخ ۰۹ مهر ۱۳۹۱ - ۰۵:۵۹ | عنوان: مصر


رژیم صهیونیستی به بهانه کشته شدن یک سربازش در حمله افراد مسلح تصمیم گرفته حضور نظامی و اطلاعاتی خود را در صحرای سینا افزایش دهد.
به گزارش فارس، منابع خبری گزارش داده‌اند که رژیم صهیونیستی گردان «کراکال» را در نزدیکی مرز مصر مستقر کرده است.

بنابراین گزارش اسرائیل تدابیر گسترده‌ای را در نزدیکی صحرای سینا همزمان با افزایش حملات گروه های شبه نظامی به اجرا درآورده است.

ژنرال «تسفی فوگل» فرمانده سابق منطقه جنوبی در ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگویی رادیویی تصریح کرده که گردان کراکال به نیروهای اسرائیلی در نزدیکی صحرای سینا اضافه شده‌اند.

وی ابراز داشت که مرز مصر طی بیش از 30 سال براساس قرارداد کمپ دیوید شاهد آرامش بوده است.

این ژنرال صهیونیست در ادامه ابراز داشت که طی مدت کوتاهی واحدهایی از نیروهای احتیاط ارتش و مرزبان‌ها در نزدیکی سینا حضور خواهند یافت تا مانع از قاچاق و ورود مهاجران غیرقانونی شوند.

همچنین «سیلوان شالوم» وزیر توسعه اسرائیل نیز اعلام کرده که تلاش‌های قاهره برای مقابله با افراد شبه نظامی کافی نبوده است.

این اظهارات پس از آن بیان شده که دو روز قبل در حمله افراد مسلح یک سرباز صهیونیست کشته شدند.

المیادین نیز گزارش داد که یک مقام بلندپایه صهیونیست که نخواسته نامش فاش شود، اعلام کرده که هشدارها درباره حملات احتمالی که از صحرای سینا طراحی شده از حملاتی که از مرز غزه بوده، بیشتر است.

بنابراین گزارش اسرائیل قصد ایجاد حصاری 250 کیلومتری در امتداد مرز با مصر را دارد که 170 کیلومتر آن ساخته شده و پیش بینی می‌شود تا پایان سال جاری این مانع مرزی تکمیل شود.

در سوی مقابل یک مرکز اطلاعاتی آمریکایی که مسئول رصد سایت‌های گروه‌های اسلامی است، گروه موسوم به «أنصار بیت المقدس» را مسئول حمله به نیروهای اسرائیلی معرفی کرده است.

بنابر گزارش سایت أنصار بیت المقدس، حمله اخیر پاسخی به فیلم اهانت آمیز آمریکایی بوده است.

«تال روسو» فرمانده نیروهای منطقه جنوبی در ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده که افراد مسلح نیروهای اسرائیلی را غافلگیر کرده‌اند و ما انتظار داریم که در آینده نزدیک نیز چنین حملاتی به سربازان انجام شود که باید برای مقابله با آن تدابیر محکمی را اتخاذ کنیم.

یدیعوت آحارونوت نیز دراین باره گزارش داده که اولویت ارتش اسرائیل تقویت واحدهای اطلاعاتی در سینا است و از آنجایی که گروه‌های کوچک متعددی در این منطقه حضور دارند، کار دشواری در پیش است.

این روزنامه صهیونیستی مدعی شده که ارتش تیم‌های اطلاعاتی سری در منطقه سینا دارد که پیش از این چراغ سبزی از دولت برای انجام عملیات دریافت نکرده بودند.

دولت تل آویو به دلیل «حساسیت سیاسی» و نگرانی از اقدام متقابل رژیم سابق مصر گروه‌های خود را در این منطقه فعال نکرده بود و تلاش داشت تا این منطقه براساس توافق 1979 کمپ دیوید عاری از سلاح باشد.

علاوه بر عرصه نظامی و اطلاعاتی، آویگدور لیبرمن وزیر امور خارجه رژیم صهیونیستی در پاسخ به پیام‌های مستقیم وغیر مستقیم قاهره برای تعدیل در مفاد کمپ دیوید اعلام کرد که توافق اسرائیل برای تغییر در معاهده صلح غیرمعقول است.

وی تصریح کرده که احتمالی برای پذیرش تغییرات در توافق کمپ دیوید وجود ندارد و ما با هیچ تغییری موافقت نمی‌کنیم و مصر باید به توافقاتش پایبند باشد.

این در شرایطی است که دو طرف در سال 1979 در چارچوپ کمپ دیوید موافقت کردند که نیروهای خود را از منطقه استراتژیک صحرای سینا خارج کنند اما طی دو ماه اخیر زمانی که مصر به بهانه مقابله با شبه نظامیان بخش زیادی از نیروهای خود را به استان عریش در شبه جزیره سینا وارد کرد، تل آویو ابراز نگرانی کرد.

اکنون اسرائیل نیز به بهانه همین گروه‌های شبه نظامی تلاش دارد تا حضور نظامی خود در جنوب را پررنگ تر کند و درپایان می‌توان گفت دیگر سران صهیونیست نمی‌توانند بر آرامش 30 سال گذشته حساب ویژه باز کنند و تمرکز خود را تنها معطوف به مرزهای شمالی کنند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=80830