مرسی یکشنبه آینده به ترکیه سفر می‌کند

تاریخ ۰۷ مهر ۱۳۹۱ - ۱۶:۴۶ | عنوان: مصر


رئیس جمهور مصر یکشنبه آینده در سفری یک روزه به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات ترکیه به این کشور سفر می‌کند.
به گزارش فارس به نقل از الیوم السابع، «یاسر علی» سخنگوی نهاد ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که سفر «محمد مرسی» به ترکیه در روز یکشنبه آینده قطعی شده است اما هنوز برنامه ویژه این سفر در حال تدوین است.

وی افزود که مرسی در نشست دیروز با تعدادی از معاونان خود از جمله «ایمن علی» مشاور مرسی در امور مصری‌های خارج از کشور مسائل مربوط به شهروندان مصری مقیم خارج را مورد بررسی قرار داد.

بر اساس این گزارش، هدف از این سفر بحث و تبادل‌نظر پیرامون بهبود روابط دوجانبه و همسو نمودن مواضع دو کشور در خصوص مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی بویژه در خصوص سوریه و فلسطین عنوان شده است.

«احمد داود اوغلو» وزیر امور خارجه ترکیه که اخیرا برای شرکت در نشست سه‌جانبه حل چالش امنیتی سوریه به قاهره سفر کرده بود از طرف دولت آنکارا از مرسی برای سفر به ترکیه دعوت کرد.

داود اوغلو در این سفر اعلام کرد که ترکیه در راستای حمایت از اقتصاد مصر دو میلیارد دلار در بانک مرکزی این کشور سپرده‌گذاری می‌کند.

منابع آگاه دیپلماتیک همچنین اظهار داشتند که رئیس‌جمهور مصر در کنفرانس عمومی حزب حاکم ترکیه یعنی حزب عدالت و توسعه در روز 30 سپتامبر شرکت خواهد کرد. این نشست با حضور سران برخی از کشورهای جهان برگزار می‌شود.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=80793