مقامات ليبي تصميم گرفتند شبه نظاميان و گروه‌هاي مسلح غير قانوني را منحل کنند

تاریخ ۰۲ مهر ۱۳۹۱ - ۰۶:۲۲ | عنوان: ليبي


مقامات لیبی شنبه شب از تصمیم خود برای انحلال همه شبه نظامیان و گروه های مسلح غیر قانونی در این کشور خبر دادند.
این تصمیم یک روز بعد از شورش ساکنان بنغازی در شرق لیبی علیه شبه نظامیان گرفته شد.
محمد المقریف رئیس مجمع ملی لیبی در بنغازی در بیانیه ای اعلام کرد تصمیم گرفته شد « همه گروه ها و نهادهای مسلح که دولت وجود آنها را قانونی نمی داند، منحل شود ».
مقامات لیبی همچنین تصمیم گرفتند یک « مرکز عملیاتی » را در بنغازی متشکل از ارتش، نیروهای وزارت کشور و گروه های شورشیان سابق وابسته به وزارت دفاع تشکل دهند.
آنها به علاوه از رئیس ستاد مشترک ارتش خواستند با انتخاب افسران ارتش لیبی به عنوان فرماندهان نیروهای شورشیان سابق که با رژیم معمر قذافی رهبر سابق این کشور می جنگیدند،‌ حاکمیت خود را بر گروهایی که عضو ارتش هستند، اعمال کند.
مقامات جدید لیبی موفق نشده اند شورشیان سابق را هر چند که برخی از آنها در وزارت دفاع و کشور ادغام شده اند، خلع سلاح کنند.
دهها هزار لیبیایی روز جمعه به صورت مسالمت آمیز علیه شبه نظامیان تظاهرات کردند.
این تظاهرات ده روز بعد از حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی برگزار شد.
سفیر و سه آمریکایی دیگر در این حمله کشته شدند.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بنغازی، صدها نفر از بین آنها به قرارگاه ها و پایگاه های شبه نظامیان حمله کردند که به کشته شدن یازده نفر و زخمی شدن دهها تن منجر شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=80628