پرونده احمد شفيق و پسران مبارك به دادگاه كيفري مصر ارجاع داده شد

تاریخ ۲۲ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۵:۰۵ | عنوان: مصر


در پي اعتراض احمد شفيق با احكام صادر شده عليه‌ وي در خصوص همدستي با پسران حسني مبارك در تخلف‌هاي مالي و اقتصادي، قاضي پرونده وي و علاء و جمال مبارك را به دادگاه كيفري ارجاع داد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نوشته روزنامه اماراتي الخليج، با گذشت تنها چند روز از اظهارات احمد شفيق، آخرين نخست‌وزير مبارك و نامزد سابق انتخابات رياست جمهوري مصر، مبني بر رد اتهام‌هاي وارده به وي در پرونده فروش غير قانوني اراضي تعاوني مسكن خلبانان به علاء و جمال مبارك، پسران حسني مبارك، پرونده به دادگاه كيفري ارجاع داده شد.

اتهام اين افراد تصاحب اراضي وابسته به اتحاديه تعاوني مسكن خلبانان مصر بالغ بر 40 هزار و 238 متراعلام شده است.

همچنين به دنبال ابلاغيه پليس بين‌الملل (اينترپل) مبني بر توقيف اموال احمد شفيق، قرار است همه دارايي‌هاي منقول و غيرمنقول وي توقيف شود.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=80377