امنيت عراق بخشي از امنيت جهان عرب است

تاریخ ۲۳ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۰ | عنوان: مصر


عضو كميته امنيت ملي پارلمان مصر در حاشيه برگزاري اجلاس وزراي كشور همسايگان عراق در شرم‌الشيخ مصر، بر امنيت عراق به عنوان بخشي از امنيت جهان عرب تاكيد كرد.

به گزارش فارس، "محمد عبد السميع "در گفت گو با شبكه العالم گفت: قاهره هميشه خواستار هماهنگي امنيتي بين كشور‌هاي عربي با همسايگان عراق بوده است.
وي افزود: قاهره از تمام تلاش‌ها براي بهبود وضعيت امنيتي عراق استقبال مي‌كند.
سميع با اشاره به اهميت عراق در نگاه استراتژيك مصر، تصريح كرد: امنيت عراق بخشي از امنيت مصر است.
اين نماينده مصري باتاكيد بر ضرورت هماهنگي امنيتي در منطقه اظهار اميدواري كرد در اجلاس شرم الشيخ دولت‌هاي همسايه عراق به توافقي نهايي برسند.
وي در پايان دستيابي به توافق گسترده درباره امنيت عراق را منوط به توافق كشورهاي همسايه عراق درباره نحوه مقابله با تروريست ها و تبادل اطلاعات بين اين كشورها درباره چگونگي مبارزه با تروريسم دانست.
در ششمين نشست وزراي كشور همسايگان عراق 9 كشور از جمله مصر شركت كرده‌اند و پيش‌بيني مي‌شود كه مشكلات امنيتي بوجود آمده بين سوريه و عراق محور مسائل مورد بررسي در اين نشست باشد.
شركت‌كنندگان در اين نشست قرار است راهكارهاي همكاري امنيتي در زمينه مبارزه با تروريسم، جنايت‌هاي سازماندهي شده و عمليات نفوذ به عراق از طرق مرزها را بررسي كنند و پروتكل‌هاي امنيتي براي همكاري بين كشورها امضا خواهد شد.
عراق، كويت، عربستان، ايران، تركيه و بحرين از جمله شركت‌كنندگان در اين نشست هستند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=8032