قاهره مخالف دخالت نظامی در سوریه

تاریخ ۰۴ شهریور ۱۳۹۱ - ۱۲:۳۴ | عنوان: مصر


سخنگوی دفتر ریاست جمهوری مصر با اشاره به سفر محمد مرسی به ایران گفت که مرسی در بخشی از سفر خود با همتای ایرانی اش دیدار می کند و با وی درباره اوضاع سوریه بحث و گفت‌وگو خواهد کرد.
به گزارش فارس، «یاسر علی»، سخنگوی دفتر ریاست جمهوری مصر به طور رسمی اعلام کرد که رئیس جمهوری مصر در اجلاس سران غیرمتعهدها در تهران حضور می‌یابد.

یاسر علی در گفت‌وگو با روزنامه الشرق الاوسط ، با اشاره به اینکه ایران بازیگری مهم و اساسی در عرصه منطقه‌ای است، افزود: قرار است «مرسی» در بخشی از سفر خود به تهران با محمود احمدی نژاد، همتای ایرانی خود دیدار و درباره بحران سوریه گفت‌وگو کند.

وی درباره طرح مرسی درباره سوریه گفت که طرح رئیس جمهوری مصر کاملا واضح و آشکار است و تشکیل گروه تماس متشکل از مصر، عربستان و ایران و ترکیه را دربرمی‌گیرد.

سخنگوی مرسی گفت که وزارت خارجه مصر تلاش دارد، این طرح را به اجرا بگذارد،‌ چون مخالف هرگونه دخالت نظامی در سوریه است و اعتقاد دارد که باید دیدگاه‌هایی را حمایت کرد که خواهان یافتن راه‌حل سیاسی برای بحران این کشور است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=79906