اتحاديه عرب خواستار كمك فوري به سومالي شد

تاریخ ۲۰ مهر ۱۳۸۸ - ۲۰:۳۷ | عنوان: سومالي


اتحاديه عرب با اشاره به بحران انساني شديد در سومالي، از كشورهاي عربي خواست كمك‌هاي فوري خود را به اين كشور بحران زده كه درگير جنگ داخلي است، ارائه دهند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري "شينهوا "، اتحاديه عرب با صدور بيانيه‌اي نگراني شديد خود را از اوضاع سومالي اعلام كرد و با اشاره به گزارش‌هاي بين المللي يادآور شد كه بحران در سومالي همچنان ادامه دارد و كشورهاي عربي بايد كمك هاي فوري خود را به سومالي ارائه دهند.
اتحاديه عرب در اين بيانيه اعلام كرد: ادامه بحران و درگيري ميان شبه نظاميان و نيروهاي دولت انتقالي، به فاجعه‌اي انساني در سومالي منجر مي شود.
اين بيانيه افزود: درگيري‌ها تاكنون به آوارگي 3/1 ميليون نفر در داخل سومالي منجر شده است و حدود 500 هزار نفر نيز در اردوگاه‌هاي آوارگان در كنيا و اتيوپي به سر مي برند.
اتحاديه عرب در بيانيه به اين نكته اشاره كرد كه 50 درصد مردم سومالي يعني 64/3 ميليون نفر از جمعيت سومالي نيازمند دريافت كمك هاي انساني هستند.
اتحاديه عرب هشدار داد: سومالي از شديدترين دوره خشكسالي طي 10 سال گذشته رنج مي برد و اين امر به ايجاد بحران بي سابقه اي در اين كشور منجر شده است، به طوريكه اينك 200 هزار كودك از سوء تغذيه رنج مي برند و خطر مرگ 60 هزار كودك را تهديد مي كند.
سومالي از سال 1991 از نبود يك دولت مقتدر مركزي رنج مي برد و جنبش الشباب كه ماه گذشته اطاعت خود را از "اسامة بن لادن "، رهبر القاعده اعلام كرد به همراه حزب اسلامي سومالي از ماه مي گذشته حملات شديدي را عليه دولت انتقالي آغاز كرده اند و خواستار براندازي دولت "شريف شيخ احمد "، رئيس جمهور سومالي، اجراي شريعت اسلامي و خروج نيروهاي آفريقايي هستند.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=7829