اسلام‌گرایان مصر: شهدای انقلاب مصر و قربانیان دوران مبارک برابرند

تاریخ ۲۱ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۲:۰۵ | عنوان: مصر


خبرگزاری فارس- گروه‌‌های اسلام‌گرای مصر پیش‌نویس قانونی را به مجلس منتخب ملت این کشور ارائه دادند که در آن خواستار برابری جان باختگان دوران زمامداری حسنی مبارک، رئیس جمهور مخلوع مصر با شهدای انقلاب 25 ژانویه خواستار شده‌اند.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری الیوم السابع، فراکسیون پارلمانی حزب آبادانی و توسعه، شاخه سیاسی گروه‌های اسلام‌گرای مصر با ارائه پیش‌نویس قانونی به مجلس ملت مصر خواستار تصویب قانونی شد که به موجب آن قربانیان دوران حکومت حسنی مبارک با شهدای انقلاب 25 ژانویه برابر باشند.

حزب آبادانی و توسعه اعلام کرد که درخواست خود را به رئیس شورای عالی نیروهای مسلح، نخست‌وزیر، رئیس مجلس ملت و رئیس مجلس شورا ارائه کرده است.

حزب آبادانی و توسعه هدف از این اقدام خود را فراهم آوردن شرایط درمانی مناسب برای مجروحان پیش از انقلاب اعلام کرد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=74847