باید از تجربه ایران جهت مبارزه با بی‌سوادی در مصر استفاده کرد

تاریخ ۱۵ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۷:۰۷ | عنوان: مصر


خبرگزاری فارس- مسئول برنامه ریشه‌کن سازی بی‌سوادی در مصر طی سخنانی اظهار کرد که برای ریشه‌کن سازی و مبارزه با بی‌سوادی در مصر از تجر‌به‌های ایران در این امر استفاده کرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در قاهره، شیخ "عمرو خال" طی سخنانی خواستار مبارزه جدی با بی‌سوادی در مصر و ریشه‌کن سازی این معضل در کشور مصر شد.

مسئول برنامه ریشه‌کن سازی بی‌سوادی در مصر در سخنان خود خواستار استفاده از تجارب ایران در امر مبارزه با بی‌سوادی و الگو گرفتن از شور و حماسه جوانان ایرانی برای دستیابی به خود کفایی و استقلال شد.

عمرو در افزود: ایران موفق شد، طی سال‌های گذشته به رشد و پیشرفت قابل توجهی در حوزه‌های تکنولوژیکی دست یابد و این موجب می‌شود تا از تجارب ایران در این‌باره و آنچه در این زمینه انجام داده و به آن عمل کرده است، استفاده کنیم.

وی تاکید کرد که باید از ایرانی‌ها یاد بگیریم که با وجود زندگی طوایف مختلف در این کشور، اما مردم آن به دور از اختلافات طایفه‌ای و مذهبی در راه رشد و تعالی کشور خود کوشیدند و به موفقیت هم رسیدند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=74693