باشگاه خبرنگاران جوان-مردم طرابلس در هفته نخست آغاز دومين سال انقلاب ليبي در حركتي خودجوش ، پرچم 19 هزار و 200 متري استقلال اين كشور را حمل كردند. به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران ، حمل اين پرچم از منطقه تاجورا در اطراف طرابلس آغاز شد و تا ميدان شهداي اين شهر ادامه داشت.
حمل كنندگان كه شادمان از انقلاب خود بودند، اين پرچم را پرچم استقلال و آزادي ليبي بيان كردند.
همچنين دست اندركاران حمل اين پرچم، آن را طولاني ترين پرچم جهان عنوان كردند.
حمل كنندگان پرچم استقلال در طرابلس ضمن افتخار به اين پرچم، بيان كردند كه در دوران رژيم طاغوت نه جشن هاي اينگونه بود و نه مي توانستيم مانند امروز پرچم به دست شعار دهيم.
مردم از اينكه از سختي هاي دوران رژيم قذافي رها شده اند احساس خوشحالي مي كردند و برخي گفتند: اين پرچم ، پرچمي است كه 42 سال از برافراشتن آن محروم بوديم اما امروز از آزادي كشور خوشحاليم.
مرد ميانسالي كه در ميان حمل كنندگان پرچم بود نيز گفت: اين پرچم ، پرچم استقلال ،ليبي آزاد ، خير و بركت و الله اكبر است اما پرچم قذافي پرچم طاغوت ،كفر و يهود بود.
برخي افراد نيز خواسته هايي از دولت موقت ليبي داشتند.
خانمي درباره انتظار خود از مسئولان گفت : اميدوارم مسئولان آرزوي جوانان كشور را برآورده سازند.
ديگر شهروند ليبيايي امنيت و ثبات و آشتي ملي را خواسته خود از دولت و ملت ليبي بيان كرد و شخصي ديگر خواهان آزادي ،شفافيت، مديريت خوب و به طور كلي تحقق خواسته هاي مردم بود.
|