حاكمان نظامي،عامل خشونت در مصر

تاریخ ۰۶ اسفند ۱۳۹۰ - ۰۸:۱۷ | عنوان: مصر


خبرگزاري آريا- اخوان المسلمين مصر ، نظاميان را عامل سوء قصد عليه اعضاي خود مي داند.

به گزارش خبرگزاري آريا به نقل از شبكه پرس تي وي، حزب آزادي و عدالت اخوان المسلمين ديروز(جمعه) با صدور بيانيه‌اي اعلام كرد : وزارت كشور و تمامي نهادهاي وابسته به آن به دليل اين درگيري‌ها مسئول هستند .
اين بيانيه همچنين حاكمان نظامي مصر را به بي‌اعتنايي به تهديدات مرگ عليه اعضاي اخوان المسلمين متهم كرد .
در بيانيه اخوان المسلمين آمده است : از مقام‌هاي دولتي مي‌خواهيم تا به نقشي كه از آنها انتظار مي‌رود عمل كنند و اين موضوع را درك كنند كه مردم آن‌ها را به خاطر كوتاهي و غفلتشان در قبال حقوق كشور و شهروندان نخواهند بخشيد.
بر اساس اين گزارش ،معترضان مصري در ميدان التحرير قاهره عليه حاكمان نظامي شعار سر دادند.
حسن الپرنس ،نماينده اخوان المسلمين در پارلمان مصر روز جمعه در جريان يك سانحه رانندگي پس از آن كه يك كاميون به خودروي وي كوبيده شد ، به شدت زخمي شد.
روز پنج‌شنبه نيز مردان مسلح به دكتر عبد المنعم ابوالفتوح نامزد رياست جمهوري مصر در قاهره حمله و خودروي وي را سرقت كردند.
حزب آزادي وعدالت كه پس از انتخابات پارلماني مصر به عنوان بزرگ‌ترين جناح سياسي در پارلمان اين كشور ظهور كرد، در حال حاضر نزديك به 50 درصد كرسي‌هاي پارلمان جديد مصر را در اختيار دارد.
از زمان بركناري حسني مبارك از قدرت در فوريه 2011 ، شوراي عالي نيروهاي مسلح مصر قدرت را در اين كشور در اختيار گرفته است .



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=74391