مجلس مردم مصر تجاوزگري صهيونيست‌ها عليه مسجدالاقصي را محكوم كرد

تاریخ ۱۱ مهر ۱۳۸۸ - ۲۱:۰۲ | عنوان: مصر


مجلس مردم مصر امروز اقدامات تجاوزگرانه رژيم صهيونيستي عليه مسجدالاقصي و شهر اشغالي قدس را محكوم كرده و حمايت سران كشورهاي عربي و اسلامي از مبارزه ملت فلسطين را خواستار شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري عربستان، مجلس مردم مصر در بيانيه خود تجاوزگري رژيم صهيونيستي عليه فلسطين اشغالي و مقدسات آن و مردم فلسطين و همچنين اقدام مسئولان اشغالگر در محاصره شهر اشغالي قدس و تعدي به ساكنان آنها و اجازه تل‌آويو به شهرك‌نشيان تندرو براي ورود به مسجدالاقصي را محكوم كرد.
مجلس مردم مصر اين اقدامات اشغالگران را تلاشي شكست خورده براي سلطه بر شهر اشغالي قدس و آثار و ميراث اسلامي آن و كوچاندن ساكنان فلسطيني اين شهر دانست.
اين بيانيه از سران كشورهاي عربي و اسلامي خواست تا از مبارزه ملت فلسطين عليه سياست رژيم صهيونيستي در غصب اراضي فلسطينيان و انهدام خانه‌هاي شهروندان فلسطيني از جمله در شهر اشغالي قدس و مقدسات ديني آن حمايت كنند.
مجلس مردم مصر همچنين از ملت‌هاي آزاده جهان و پارلمان‌هاي عربي و پارلمان‌هاي ساير كشورها خواست تا مسئوليت‌هاي خود را درقبال اقدامات رژيم صهيونيستي عليه ملت فلسطين بر عهده بگيرند.
اين بيانيه درباره تبعات اقدام رژيم صهيونيستي در ادامه نقض حقوق مشروع ملت فلسطين و نقض قطعنامه‌هاي صادره درباره امنيت و ثبات منطقه هشدار داد و از نهادها و پارلمان‌هاي كشورهاي جهان خواست تا براي آزادي اسيران فلسطيني و عرب و شكستن محاصره تحميلي عليه نوار غزه به اين رژيم فشار بياروند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=7324