مصر مي‌تواند وحدت را ميان كشورهاي اسلامي برقرار كند

تاریخ ۰۶ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۵:۰۴ | عنوان: مصر


رئيس دفتر سياسي حماس در ديدار با شيخ الازهر اعلام كرد كه امت اسلامي نيازمند وحدت است و مصر مي‌تواند اين امر را محقق كند.

به گزارش شبكه الجزيره، خالد مشعل، رئيس دفتر سياسي جنبش مقاومت اسلامي "حماس" در ديدار با احمد الطيب، شيخ الازهر گفت: امت اسلامي نيازمند يك طرح مشخص است تا وحدت را به كشورهاي اسلامي بازگرداند و مصر مي‌تواند اين نقش را به عهده بگيرد.
خالد مشعل در اين ديدار كه در قاهره برگزار شد از نقش اصلاح‌طلبانه و ترقي‌خواهانه الازهر در گسترش تفكرهاي ميانه‌رو اسلامي تشكر و ابراز اميدواري كرد كه الازهر به نمونه‌اي براي جهان اسلام تبديل شود.
رئيس دفتر سياسي جنبش حماس گفت: جهان اسلام تجربه‌هايي را در اختيار دارد كه نمي‌توان آنها را ناديده گرفت و كشورهاي اسلامي نيازمند استفاده از شيوه الازهر در چارچوب رويكرد اسلامي هستند خصوصا در زمينه متحد كردن گروه‌ها و ديدگاه‌هاي مختلف و ايجاد شرايط براي برگزاري و تبادل نظر بين نظرات مختلف.
شيخ الازهر نيز در اين ديدار گفت: اجازه دادن به جريانات فكري مختلف در چارچوب اسلام براي بيان نظرات خود چيزي است كه باعث شده الازهر در طول تاريخ موقعيت خود را حفظ كند.
منبع خبر: جمهوري اسلامي



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=72940