فرار سفير اسرائيل از قاهره به‌ دليل هراس از سالگرد انقلاب مصر

تاریخ ۰۱ بهمن ۱۳۹۰ - ۰۵:۳۷ | عنوان: مصر


خبرگزاری قرآنی ایران-سفير اسرائيل در مصر 29 دي، به خاطر هراس از جشن‌هاي سالروز انقلاب 25 ژانويه مصر، از قاهره گريخت.

به گزارش خبرگزاري قرآن ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رساني شبكه خبري «المنار»، «يعقوب آميتاي»، سفير رژيم صهيونيستي در مصر، ديروز، به خاطر ترس از مراسم سالروز گراميداشت انقلاب 25 ژانويه مصر، قاهره را به مقصد تلاويو ترك كرد.

يك منبع آگاه در فرودگاه قاهره تأكيد كرد: يعقوب آميتاي به همراه هشت تن از كاركنان سفارت اسرائيل، قاهره را ترك كرده است.

برخي منابع نيز گزارش دادند: فرار ناگهاني سفير اسرائيل نشان مي‌دهد كه امكان اشغال سفارت رژيم صهيونيستي در قاهره و برافراشتن پرچم فلسطين بر فراز آن در خلال مراسم سالگرد انقلاب مصر وجود دارد.

براساس اين گزارش، سفير اسرائيل در قاهره در صورتي كه مراسم سالگرد انقلاب مصر در آرامش برگزار شود، بار ديگر به مقر اقامت خود در منطقه «المعادي» قاهره باز خواهد گشت.

گفتني است؛ شهريورماه سال جاري پس از برگزاري تظاهرات ميليوني «جمعه اصلاح خط‌ مشي» در ميدان «التحرير» قاهره، هزاران تظاهرات‌كننده مصري درحالي‌كه خواهان تخريب ديوار حائل احداث شده اطراف سفارت اسرائيل در قاهره بودند، با سردادن شعار «ديوار حائل بايد تخريب شود» و «سفير اسرائيل بايد از قاهره اخراج شود» به سوي سفارت اسرائيل در قاهره به حركت درآمده و آن را تسخير كردند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=72595