رييس مجمع ملي الذكر والذاكرين سودان اعلام كرد: آمادگي سودان براي تبديل شدن به پايگاه ايران‌شناسي در آفريقا

تاریخ ۲۸ دی ۱۳۹۰ - ۰۴:۳۷ | عنوان: سودان


خبرگزاري دانشجويان ايران - هيات اعزامي از مجمع ملي سودان، شب گذشته با حجت الاسلام ايماني‌پور ـ معاون بين‌الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامي ـ ديدار و آمادگي سودان براي تبديل شدن به پايگاه ايران‌شناسي در آفريقا را اعلام كردند.


به گزارش گروه دريافت خبر خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در اين ديدار شيخ صافي جعفر الصافي ـ رييس مجمع ملي الذكر والذاكرين سودان ـ كه مسوول تمام فعاليت‌هاي مربوط به صوفيه در سودان است، گفت: مسلمانان داراي يك قبله واحد هستند و بنابراين همگان بايد با شناخت متقابل و آگاهي از مسايل كلي جهان اسلام، در راستاي وحدت حداكثري حركت كنند.

الصافي افزود: اكثر مشكلات مسلمانان به مسايل داخلي آن‌ها برمي‌گردد و سوره «منافقون» در قرآن، درباره همين اختلافات داخلي و اصحاب نفاق است.

او گفت: بر مسلمانان واجب است كه به جاي مواجهه مستقيم با حملات برنامه‌ريزي شده دشمنان اسلام، با تشكيل اتاق‌هاي فكر به طور اصولي و سيستماتيك جواب تحركات ايذايي آنان را بدهند.

الصافي بر شناسايي هر چه بيش‌تر ظرفيت‌هاي همكاري دو جانبه تاكيد كرده و آمادگي سودان را براي تبديل شدن به پايگاه ايران‌شناسي در آفريقا اعلام كرد.

وي در پايان تاكيد كرد: كشور سودان، كشور كثير الملة و متنوعي از لحاظ فرهنگي بوده و مركزيت خوبي براي اقوام و مذاهب مختلف در آفريقا به شمار مي‌رود.

در اين ديدار مير غني بخيث ـ سفير سودان در تهران ـ نيز حضور داشت.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=72494