ما براي آزادي مبارك دعا مي‌كنيم!

تاریخ ۲۶ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۴۵ | عنوان: مصر


گروه بين‌الملل: يك خاخام صهيونيست با صحه‌گذاشتن بر حمايت‌هاي رژيم اسرائيل از نظام سابق حاكم بر مصر(زمان حسني مبارك) تأكيد كرد: «ما براي آزادي مبارك دعا مي‌كنيم و از خدا مي‌خواهيم كه صحت و عافيت را نصيب وي كند و عفو شود(!)».

به گزارش خبرگزاري قرآني ايران(ايكنا) به نقل از روزنامه «القبس» چاپ كويت، در حالي كه ملت مسلمان مصر اميدوارند حكم اعدام حسني مبارك، ديكتاتور مخلوع به اتهام كشتار تظاهركنندگان در جريان انقلاب مردمي صادر شود؛ «عوواديا يوسيف»، رهبر معنوي جنبش افراطي «شاس» اسرائيل، اظهار كرد كه براي آزادي مبارك دعا مي‌كند!

عوواديا يوسيف كه با اظهارات خود بر حمايت‌هاي كامل رژيم صهيونيستي از نظام سرنگون‌شده مبارك صحه گذاشته است، تأكيد كرد: مبارك افتخار و احترام را براي دولت مصر به ارمغان آورد، اما اكنون سرنگون شده است و ما بايد براي آزادي وي دعا كنيم و از خدا بخواهيم كه در دل قضات دادگاه مصر، حكمت، فهم و معرفت بكارد تا محاكمه را متوقف و وي را تبرئه كنند!

اين خاخام تندرو صهيونيست خاطرنشان كرد: ما براي آزادي مبارك دعا مي‌كنيم و از خدا مي‌خواهيم كه صحت و عافيت را نصيب وي كند و عفو شود.

عوواديا يوسيف بيان كرد: بيش از 28 سال پيش با مبارك ديدار داشتم و پس از پايان اين ديدار و توافق درباره همه مسائل، من و مبارك در دفتر وي در كاخ رياست جمهوري قاهره تنها مانديم، مبارك پس از آن به من گفت: «اي خاخام من را دعا كن، من به دعاي تو اعتقاد دارم».

عوواديا افزود: «دست خود را بر سر مبارك گذاشته و براي وي دعا كردم؛ اين موضوع مربوط به 28 سال قبل بود؛ باقي‌ماندن يك نفر در مقام رياست‌جمهوري مصر براي مدت 30 سال غيرعادي و بسيار نادر است، و اين به فضل دعايي بود كه براي وي خواندم»!.

اين خاخام صهيونيست در پايان مدعي شد: «مبارك مرد صلح هست و جنگ را دوست ندارد؛ علاوه بر اين، مبارك اسرائيل را دوست دارد، اما اكنون سرنگون شده است و من دعا مي‌كنم كه از دست دشمنانش نجات يابد»!.

از آن‌جايي كه حسني مبارك در زمان زمامداري، از حاميان اصلي رژيم صهيونيستي در منطقه بوده است؛ پيروزي اسلام‌گرايان در انتخابات مصر و حتي ديگر كشورهاي انقلابي عربي، لرزه به جان مقامات و رهبران معنوي رژيم اسرائيل كه اكنون موجوديت خود را به‌شدت در خطر مي‌‌بينند، افتاده است و نمود اين هراس را در اظهارات سخيفانه يك خاخام صهيونيست شاهديم.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=72388