در ديدار رييس مجلس انتقالي ليبي با وزير خارجه لبنان تاكيد شد: مساله ناپديد شدن امام موسي صدر و دو همراهش اهميت ملي و انساني دارد

تاریخ ۲۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۴ | عنوان: ليبي


خبرگزاري دانشجويان ايران - در ديدار مصطفي عبدالجليل، رييس مجلس انتقالي ملي ليبي با وزير خارجه لبنان و هيات همراه بر ضرورت پيگيري سرنوشت امام موسي صدر با همكاري دولت‌هاي لبنان و ليبي تاكيد شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، روزنامه البلاد ليبي، نوشت: مصطفي عبدالجليل، رييس مجلس انتقالي ملي ليبي با وزير خارجه لبنان و هيات همراه او ديدار كرد.

وزير خارجه لبنان پس از اين ديدار در گفت‌وگو با خبرنگاران از عزم دو حكومت ليبي و لبنان براي پشت سرگذاشتن روابط تيره پيشين ميان دو كشور خبر داد كه مهم‌ترين علت آن ماجراي ربودن امام موسي صدر و دو همراهش در ليبي در سال 1978 ميلادي است.

وي توضيح داد: در اين ملاقات بنا شد كه تحقيقات لازم درباره اين مساله با همكاري مسوولان ليبيايي انجام شود تا در كوتاه‌ترين زمان ممكن به نتيجه دست يابيم.

عدنان منصور تاكيد كرد: مساله ناپديد شدن امام موسي صدر و دو همراهش داراي اهميت ملي لبناني و نيز انساني است كه بيشتر از 33 سال بر روابط ليبي و لبنان سايه افكنده بود.

به گزارش ايسنا، روزنامه المنار نيز در اين باره نوشت: فرزند امام موسي صدر از مسوولان نظام جديد ليبي خواست با هيات لبناني كه به طرابلس سفر كرده است همكاري كنند تا سرنوشت امام موسي صدر مشخص شود.

سيد صدرالدين صدر كه به همراه عدنان منصور، وزير امور خارجه لبنان به ليبي سفر كرده است، گفت: من بار ديگر از برادران مسوول در دولت جديد ليبي و از كساني كه اين موضوع به آنها مربوط مي‌شود مي‌خواهم به اين قضيه با جديت نگاه كنند و صادقانه و به طور كامل با كميته لبناني همكاري كنند تا در نزديكترين زمان ممكن به مكان ربوده شدن امام موسي صدر و دو همراهش نزديك شويم تا آنها را آزاد كنيم و سالم به سرزمينشان بازگردانيم.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=72305