كشف 20 تن طلا و 80 ميليون يورو متعلق به قذافي در بيابان‌هاي ليبي

تاریخ ۰۵ دی ۱۳۹۰ - ۱۰:۳۷ | عنوان: ليبي


خبرگزاري فارس- يكي از روزنامه‌هاي ليبي از كشف 20 تن طلا و 80 ميليون يورو از آن معمر قذافي،‌ ديكتاتور معدوم اين كشور خبر داد كه در بيابان‌هاي ليبي مدفون شده بود.

به گزارش فارس، روزنامه ليبيايي "برنيق" در شماره روز گذشته خود نوشت كه در بيابان‌هاي شهر "زله" در جنوب ليبي 20 تن طلاي خالص و حدود 80 ميليون يورو كشف شده است.

برنيق مي‌نويسد كه اين طلاها زير خاك مدفون شده بودند و به نظر مي‌رسد، از آن سرهنگ قذافي، ديكتاتور معدوم اين كشور باشد.

دارايي‌ها و اموال قذافي از جمله موضوعات بحث برانگيز از زمان سرنگوني وي تاكنون بوده‌اند كه هيچ‌كس از ميزان و اندازه واقعي آنها كه برآورد مي‌شود، به ميلياردها دلار برسد، مطلع نيست.

محمد شعبان، نماينده شوراي انتقالي ليبي براي بازگرداندن اموال خانواده قذافي به تازگي از دارايي‌ها و املاكي از قذافي و افراد خانواده‌اش در اسپانيا يافت شده كه آنها را به نام شركت‌هاي ديگر ثبت كرده است. اين اموال شامل ويلاها و منازل و شركت‌ها و حساب‌هاي بانكي است.

اين در حالي است كه چندي پيش برخي رسانه‌ها از هجوم شركت‌هاي آمريكايي و غربي به بيابان‌هاي ليبي براي يافتن طلاها و گنج‌هاي افسانه‌اي سرهنگ قذافي خبر داده بودند.

از جهت ديگر شوراي ملي انتقالي ليبي در خبري اعلام كرد كه يك گور ‌جمعي از انقلابيون اين كشور را در منطقه‌اي مابين دو منقطه فجيع و المكنوسه در جنوب ليبي كشف كرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=71243