بيانيه اخوان‌المسلمين درباره حوادث خونين مصر

تاریخ ۲۸ آذر ۱۳۹۰ - ۰۵:۰۸ | عنوان: مصر


خبرگزاری قرآنی ایران-جنبش اخوان‌المسلمين كه در دو مرحله انتخابات پارلماني مصر پيروزي بزرگي را كسب كرده است، در پي حوادث خونيني كه در روزهاي اخير در ميدان التحرير و در مقابل دفتر نخست وزيري مصر رخ داد، امروز 27 آذرماه، بيانيه‌اي را صادر كرد.

به گزارش خبرگزاري قرآني ايران (ايكنا) به نقل از روزنامه «اليوم السابع» چاپ مصر، اخوان‌المسلمين در اين بيانيه‌ اعلام كرد: تكرار چنين حوادث تأسف‌باري در اين سطح گسترده و در چنين مقطع حساس و با توجه به تعداد بالاي قربانيان و زخمي‌ها به خوبي نشان مي‌دهد كه گرايش‌ها و قدرت‌هايي در مصر از پيروزي انقلاب مردمي و تحقق يافتن اهداف آن از قبيل آزادي، دموكراسي و عدالت اجتماعي ناراحت هستند.

اين بيانيه مي‌افزود: به نظر مي‌رسد ملت مصر تنها با بيداري، تمسك جستن به ارزش‌ها، آزادي و حقوق خود، مي‌توانند فتنه و توطئه اين قدرت‌هاي فعال را خنثي كنند.

اخوان‌المسلمين در ادامه اظهار داشتند: عدم صراحت در بيان نتايج تحقيقاتي كه درباره حوادث گذشته مصر صورت‌گرفته است، مهم‌ترين دليل ادامه فتنه‌ها در كشور هستند، همچنان كه هرگونه تاخير در مجازات فتنه‌گران و مغرضان يكي از عوامل تشويق آن‌ها به ادامه ترويج اين اختلافات است.

جنبش اخوان‌المسلمين در اين بيانيه تصريح كرد: سخنراني‌ها و اظهارات متناقض وزارت كشور، مقامات ارتش، شوراي وزيران و سخنان مغرضانه برخي از مقامات مصري، ناآرامي در مصر را تقويت مي‌كند.

اخوان‌المسلمين مصر در پايان با درخواست از نمايندگان مردم جهت مداخله خاطرنشان كردند: رسانه‌هاي متعددي در مصر وجود دارند كه از طريق ايجاد فتنه، ترس و ناآرامي در ميان مردم نقش تخريبي خود را ايفا مي‌كنند.

گفتني است، پيش از اين حزب الله لبنان با اظهار تاسف شديد درباره حوادث اخير مصر، به مردم اين كشور درباره فتنه دشمنان هشدار داده بود و حوادث اخير مصر را تصويري از فتنه‌انگيزي دشمنان عليه مصر، اعراب، مسلمانان و مسيحيان دانسته بود.

حزب الله در بيانيه خود از مردم مصر خواسته بود درباره توطئه‌ها هوشيار باشند، و مشكلات و بحران‌ها را از راه گفت‌و‌گو حل كنند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=70831