تماس محرمانه شوراي انتقالي ليبي و رژيم صهيونيستي

تاریخ ۲۱ آذر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۳ | عنوان: ليبي


واحد مرکزی خبر- یک روزنامه صهیونیستی از تماس های محرمانه شورای انتقالی لیبی و رژیم صهیونیستی به منظور افتتاح سفارت این رژیم در شهر طرابلس خبر داد .


به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبری العالم ، روزنامه صهیونیستی هاآرتص نوشت شورای ملی انتقالی می خواهد بهای سنگین حمله نظامی آمریکا ، فرانسه و انگلیس به گردانهای معمر قذافی را با برآورده کردن خواسته های این کشورها پرداخت کند.

هاآرتص نوشت: دیپلمات اسرائیلی که نامزد سمت سفیر اسرائیل در لیبی است ، به زودی به طرابلس سفر خواهد کرد .

این روزنامه صهیونیستی افزود: هیأتی از یهودیان لیبیائی برای بررسی مسائل اخذ گذرنامه، اقامت دائمی در لیبی و گشایش دفتری به نام دفتر یهودیان لیبی به زودی به طرابلس سفر خواهد کرد .

احمد شعبانی معاون رئیس شورای ملی انتقالی پیش از این در مصاحبه با روزنامه هاآرتص بر لزوم برقراری روابط با اسرائیل تأکید کرده بود .




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=70555