رئيس‌جمهور موقت تونس: نخست‌وزير قذافي را به ليبي تحويل نمي‌دهم

تاریخ ۱۳ آذر ۱۳۹۰ - ۰۶:۵۰ | عنوان: تونس


رئيس جمهور موقت تونس اعلام كرد كه هرگز حكم تحويل دادن نخست وزير دوره معمر قذافي را به مسئولان جديد ليبي كه به دليل ورود غيرقانوني به تونس تحت بازداشت است، امضا نخواهد كرد و تصميم‌گيري درخصوص اين مساله را به رئيس جمهور آينده تونس محول مي‌كند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از خبرگزاري آلمان، فواد المبزع، رئيس جمهور موقت تونس اعلام كرد: من حكم تحويل البغدادي المحمودي، نخست وزير دوره معمر قذافي، رهبر سابق ليبي را به مسئولان جديد اين كشور امضا نخواهم كرد.

وي در ادامه افزود: من بيم آن دارم كه مسئولان جديد ليبي البغدادي المحمودي را تحت شكنجه قرار دهند.

مسئولان جديد ليبي پيشتر چندين بار از مسئولان تونس خواسته بودند تا البغدادي المحمودي را به آنها تحويل دهند تا به اتهامات وي درخصوص فساد مالي و حمله به تظاهركنندگان ليبيايي طي انقلاب اين كشور رسيدگي شود.

دادگاه استيناف تونس با برگزاري دو جلسه در هشت و 25 نوامبر حكم تحويل البغدادي المحمودي را به مسئولان جديد ليبي صادر كرد.

براساس قوانين تونس احكام صادره از سوي دادگاه استيناف اين كشور كاملا اجرايي است اما رئيس جمهور تونس بايد اين حكمها را طي يك ماه بعد از تاريخ صدور آن امضا كند.

المبزع در گفت‌وگوي تلويزيوني تاكيد كرد: احكام صادره از اين دادگاه تاكنون به دست من نرسيده است واگر هم برسد آن را امضا نخواهم كرد و مساله را به رئيس جمهور بعدي تونس ارجاع مي‌دهم.

رئيس جمهور جديد تونس توسط اعضاي مجلس ملي موسسان اين كشور انتخاب خواهد شد.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=70117