گروه الشباب فعالیت امدادرسانان خارجی را ممنوع کرد

تاریخ ۰۸ آذر ۱۳۹۰ - ۱۱:۳۶ | عنوان: سومالي


ایلنا- منابع خبري گزارش مي‌دهند که شبه‌نظامیان الشباب دفاتر 16 سازمان امدادرسان را در مناطق تحت تسلط خود اشغال کرده‌ و از آنها خواسته است تا اين مناطق را ترك كنند.

گروه «الشباب» در سومالی 16 سازمان امدادرسانی بین‌المللی، از جمله صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) را به تلاش برای تبلیغ مسیحیت متهم کرده و به آنها دستور داده است تا مناطق تحت تسلط این گروه را به سرعت ترک کنند.

به گزارش ايلنا به نقل از بي‌بي‌سي، منابع خبري گزارش مي‌دهند که شبه‌نظامیان الشباب دفاتر 16 سازمان امدادرسان را در مناطق تحت تسلط خود اشغال کرده‌اند.

الشباب در ماه جولاي اعلام کرد که به سازمان‌های امدادرسانی بین‌المللی اجازه داده برای کمک به قحطی‌زدگان، وارد مناطق تحت کنترل این گروه شوند و ممنوعیت قبلی در مورد فعالیت آنها را لغو کرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=69883