شبه نظاميان الشباب به مقامات اتيوپي هشدار دادند

تاریخ ۰۷ آذر ۱۳۹۰ - ۱۲:۵۰ | عنوان: شرق آفريقا


ایرنا- گروه الشباب روز يكشنبه با اشاره به حمله اخير نيروهاي نظامي اتيوپي به مواضع اين گروه شبه نظامي در مناطق جنوبي سومالي، به مسئولان آديس آبابا هشدار داد.

به گزارش خبرگزاري فرانسه از موگاديشو، شبه نظاميان الشباب در چند ماه اخير فعاليت هاي خود را در مناطق جنوبي سومالي افزايش داده اند، و به همين دليل ارتش هاي دو كشور اتيوپي و كنيا با ورود به خاك سومالي كوشيده اند شبه نظاميان را از مرز كنيا عقب برانند.

حملات سنگين ارتش كنيا و ارتش اتيوپي در خاك سومالي برعليه مواضع شبه نظاميان الشباب دهها كشته و مجروح بر جاي گذاشته است.

گفتني است ورود ارتش كنيا و اتيوپي به خاك سومالي در حاليست كه نخست وزير كنيا هفته گذشته با بنيامين نتانياهو نخست وزير رژيم صهيونيستي در تل آويو ديدار و گفتگو كرد.

پايگاه اينترنتي فرانسوي زبان اسرائيل فلش با بيان اين خبر اعلام كرد اين ديدار در راستاي كمك كابينه رژيم صهيونيستي به دولت كشورهاي كنيا و اتيوپي براي نبرد با شبه نظاميان الشباب و به منظور جلوگيري از برقراري حكومت بنياد گراي اسلامي در منطقه آفريقا صورت گرفته است.

سومالي از سال 1992 ميلادي تاكنون از جنگ هاي داخلي رنج مي برد و علاوه بر شورشيان الشباب، قحطي و خشكسالي مشكلات ساكنان اين كشور فقير آفريقايي را پيچيده تر كرده است.

شبه نظاميان الشباب كنترل بيشتر مناطق جنوب سومالي را در اختيار دارند، اما نيروهاي دولتي سومالي و كنيا همچنان در حال جنگ با اين گروه شبه نظامي به سر مي برند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=69773