آلمان خواستار توقف خشونت‌ها در مصر شد

تاریخ ۰۲ آذر ۱۳۹۰ - ۰۹:۴۹ | عنوان: مصر


خبرگزاري فارس- وزير خارجه آلمان در واكنشي انتقادي به درگيري‌هاي اخير نظاميان مصري با مردم خواستار توقف اين اقدامات شد.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاري رويترز، "گيدو وستروله" با انتقاد از اقدامات خشونت‌بار شوراي عالي نظامي حاكم بر مصر خواستار توقف اين روند شد.

بر اساس اين گزارش، وستروله گفت:‌ اين كاملا مشخص است كه اقداماتي در جلوگيري از تحقق روند دموكراتيك در جريان است و ما با آنها مخالف هستيم.

وي افزود:همه كساني كه در اين اعتراض‌ها شركت كرده بودند مي خواستند كه هر گونه اعمال خشونت متوقف شود و در انتخابات دوشنبه آتي بايد ما شرايطي آرام را فراهم كنيم كه در آن آزادي و سلامت واقعي انتخابات وجود داشته باشد.

وستروله در ادامه گفت: در اين روند آلمان با جامعه جهاني همكاري خواهد كرد و در اين راستا ما از دولت و نظاميان مصر مي‌خواهيم كه در مسير تحقق دموكراسي (ما) را همراهي كنند.

در اعترضات اخير مردم مصر كه خواستار كناره‌گيري شوراي عالي نظامي از قدرت و انتقال مسالمت آميز آن به غيرنظاميان هستند تاكنون ۳۷ نفر كشته و ۲۰۰۰ نفر ديگر زخمي شدند.

همچنين شب گذشته دولت موقت به رياست "عصام شرف" مجبور به استعفا شد. كناره‌گيري شرف نيز مردم معترض اين كشور را راضي نكرد و گروه‌ها و تشكل‌هاي سياسي طي فراخواني خواستار برگزاري تظاهرات ميليوني امروز سه شنبه در سراسر اين كشور شدند. آنها خواستار بركناري شوراي عالي نظامي مصر از قدرت ، برگزاري انتخابات و تشكيل دولت نجات ملي هستند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=69406