ایرنا- 'محمدرضا رئوف شيباني' سفير جمهوري اسلامي ايران در سوريه از برخورد دوگانه غرب با مسايل منطقه از جمله در بحرين و ليبي انتقاد كرد. وي اين موضوع را روز شنبه در جريان بازديد از فعاليت هاي هفته دوستي كودك ايراني، سوري، فلسطيني در رايزني فرهنگي ايران در سوريه و در جمع خبرنگاران بيان كرد.
شيباني خاطر نشان كرد : در بحرين، انسان هاي بي گناه مورد تعرض و قتل قرار مي گيرند اما غرب نه تنها واكنشي نشان نمي دهد بلكه از حاكميتي حمايت مي كند كه با مردمش درگير است.
سفير ايران تصريح كرد : اما غرب همزمان براي به اصطلاح حمايت از مردم لشگركشي نظامي مي كند امري كه در ليبي مشاهده شد.
شيباني خاطر نشان كرد: آمريكاي سلطه طلب در شرايط فعلي با تغيير چهره، به دنبال اهداف استعماري قديم است و به بهانه حمايت از مردم، شيوه جديدي را براي سلطه در دستور كار قرار داده است.
وي افزود: ما اين دو گانگي را در رفتار غرب شاهديم در حالي كه چنين امري در تضاد كامل با فرهنگ اسلامي است و غرب به طور عادلانه برخورد نمي كند.
سفير ايران همچنين با اشاره به اين كه برپايي هفته دوستي كودك ايراني، سوري، فلسطيني تاكيد بر واژگان صلح، دوستي و محبت است ، گفت : اين سه واژه، متعلق به جامعه جهاني است و انسان ها به رغم گوناگوني و تفاوت رنگ پوست، با يكديگر برابر و از ارزش ها و نيازمندي هاي مشترك برخوردارند.
شيباني گفت: در جهاني كه به دليل سياست هاي استعماري و سلطه گرانه غرب به سركردگي آمريكا دستخوش ناامني و بي ثباتي است، بشريت نيازمند منجي است كه صلح را برايش به ارمغان آورد.
وي با دعا براي ظهور امام زمان (عج) افزود: انشاء الله با ظهور ايشان، جهان شاهد بسط و گسترش صلح، محبت، انسانيت و عدالت باشد.
وي با ابراز اميدواري براي پيشرفت سوريه نيز گفت: ايران اسلامي همواره در كنار سوريه خواهد بود و با كمك آزاديخواهان جهان و كشورهايي كه در برابر توطئه هاي آمريكايي صهيونيستي ايستاده اند، آينده روشني براي منطقه و كودكان آن ايجاد مي شود.
شيباني با تقدير از دست اندركاران هفته دوستي كودك ايراني، سوري، فلسطيني از جمله رايزني فرهنگي ايران در سوريه، انتخاب مكان و زمان با توجه به شرايط حاكم بر منطقه و جهان را به جا دانست و گفت: رفتار غيرمنصفانه و استعماري غرب به ويژه آمريكا، انسان را از مسير فطرت بشري دور كرده و سياست هاي دو گانه اش نشانه سلطه جويي آن است.
وي با اشاره به تلاش غرب براي توطئه عليه سوريه و ايجاد بي ثباتي در آن يادآور شد: هدف از برگزاري چنين هفته اي ترويج اصطلاحاتي نظير ثبات، امنيت و عدالت است.
|