رئیس دفتر حفاظت از منافع ایران در مصر: روابط دوکشور پس از انتخابات به شکل سابق بازمی‌گردد

تاریخ ۲۵ آبان ۱۳۹۰ - ۰۵:۲۵ | عنوان: مصر


خبرگزاری فارس- رئیس دفتر حفاظت از منافع ایران در مصر با بیان این‌که اتهامات اخیر آمریکا به ایران با هدف واداشتن تهران به مذاکره صورت می‌گیرد، گفت: روابط ایران و مصر پس از انتخابات به شکل طبیعی آن بازخواهد گشت.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری الفجر، مجتبی امانی در مصاحبه با روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی با اشاره به اقدام آمریکا در اتهام ایران به ترور سفیر عربستان در واشنگتن گفت: هدف این اقدام واشنگتن واداشتن تهران به پذیرش گشودن باب گفتگو و مذاکره با واشنگتن است.

وی در ادامه افزود: جامعه بین المللی به این‌گونه اتهامات آمریکا به کشورهای دیگر عادت کرده و ممکن نیست، ایران در چنین اقداماتی دست داشته باشد.

امانی با بیان این‌که در زمان مبارک آمریکا مانع برقراری رابطه تهران – قاهره بود، گفت: انتظار داریم پس از برگزاری انتخابات در مصر روابط دو کشور به حالت عادی خود بازگردد.

اما درباره احتمال روی کار آمدن سفلی‌ها در مصر رئیس دفتر حفاظت از منافع ایران در مصر گفت که ایران مشکلی در این باره ملاحظه نمی‌کند و تهران با هر نیروی سیاسی که ملت مصر آن را انتخاب کند، تعامل خواهد داشت.

مجتبی امانی درباره تعداد شیعیان مصر با اشاره به این‌که اطلاعات موثقی در این‌باره وجود ندارد، هرگونه ادعای اقدام و تلاش ایران برای گسترش تشیع در مصر را رد کرد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=68904