کشف یک شبکه جاسوسی اسرائیلی در شرم الشیخ مصر

تاریخ ۲۱ آبان ۱۳۹۰ - ۰۷:۰۰ | عنوان: مصر


خبرگزاری فارس- نیروهای امنیتی مصر شبکه جاسوسی اسرائیلی بزرگی را کشف و منهدم کردند که در شرم الشیخ، جنوب مصر فعالیت داشت و از زنان بدکاره خارجی برای اجرای برنامه‌ها و اهدافش استفاده می‌کرد.

به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری الفجر، نیروهای امنیتی مصر در سال‌جاری شبکه جاسوسی بزرگی را در شرم الشیخ در جنوب سینا کشف و منهدم کردند که اعضای آن برای اجرای اهداف خود در مصر از زنان بدکاره خارجی استفاده می‌کرد.

به همین دلیل اعضای این شبکه را افرادی با تابعیت‌های مختلف مصری و اسرائیلی و اوکراینی و مجاری‌‌ تشکیل می‌دادند و اقدام به وارد کردن سلاح‌های پیشرفته اسرائیلی به مصر می‌کردند.

متهم اصلی این پروند فردی به نام "ادوارد شیکوش"، یهودی اوکراینی تباری است که به عنوان مدیر شرکت سیاحتی و گردشگری TEZ TOURS در مصر فعالیت می‌کرد.

پس از شناسایی و برملا شدن ماهیت واقعی این شرکت و فعالیت‌های آن در مصر اعضای آن دستگیر شده و طی بازجویی اعتراف کردند که سلاح از اسرائیل به مصر قاچاق می‌کردند.

همچنین در دستگاه لب‌تاب شیکوش نامه‌ای محرمانه و رمزی بسیار و نقشه‌های کاملی از مناطق حساس و استراتژیک شهرهای و مناطق مختلف مصر و لیست کامل تسلیحات اسرائیلی به همراه قیمت‌های آنها یافت شده که سوء طن‌ها را درباره این‌که وی با موساد همکاری داشته تشدید می‌کند.

براساس تحقیقات صورت گرفته، شیکوش 4 سال است که در شرم الشیخ زندگی می‌کرده و به یکی از چهره‌های مهم منطقه تبدیل شده، به گونه‌ای که برخی او را دومین شخصیت شرم الشیخ پس از حسین سالم، سرمایه‌دار فراری معروف مصر و دوست نزدیک حسنی مبارک می‌دانند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=68709