سودان يكي از مناطق تحت تسلط شورشيان دارفور را پس گرفت

تاریخ ۳۰ شهریور ۱۳۸۸ - ۱۱:۱۰ | عنوان: سودان


ارتش سودان اعلام كرد كه سربازان ارتش این کشور باقی‌مانده شورشیان جنبش آزادی‌بخش سودان را از منطقه «کورما»، واقع در حدود ۷۰ کیلومتری شمال غرب «الفشیر» پاک‌سازی کرده‌اند.
ارتش سودان اعلام كرد كه منطقه‌ای در دارفور را که زمانی تحت کنترل شورشیان بود، پس گرفته است.به گزارش ايلنا به نقل از آسوشيتدپرس، ارتش سودان اعلام كرد كه سربازان ارتش این کشور باقی‌مانده شورشیان جنبش آزادی‌بخش سودان را از منطقه «کورما»، واقع در حدود ۷۰ کیلومتری شمال غرب «الفشیر» پاک‌سازی کرده‌اند.درباره تلفات احتمالی، گزارشی منتشر نشده و گزارش‌ها دولتی نیز به تنهایی قابل اعتماد نیست.
جنبش آزادی‌بخش سودان، ارتش را به تجاوز علیه محدوده این جنبش در روزهای اخیر متهم کرده و گفته است كه این روند موجب فرار غیرنظامیان شده است.ماه گذشته ميلادي ژنرال «مارتین اگوای»، فرمانده نیروهای حافظ صلح اتحادیه آفریقا، با تاكيد بر این مسئله که دارفور دیگر منطقه جنگی نیست، موجب بروز برخی اختلاف‌نظرها شد.وي گفت كه دارفور هنوز مشکلات امنیتی دارد اما به گفته وي اكثر گروه‌های شورشی متلاشی شده‌اند و قدرت کافی برای مبارزه ندارند.


نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=6819