فرمانده عمليات ناتو در ليبي: از حضور قذافي در کاروان در حال فرار از سرت بي اطلاع بوديم

تاریخ ۰۴ آبان ۱۳۹۰ - ۰۶:۵۶ | عنوان: ليبي


واحد مرکزی خبر - یک فرمانده نظامی سازمان پیمان اتلانتیک شمالی (ناتو) روز دوشنبه گفت این سازمان اطلاع نداشت که در کاروانی که چند روز پیش هنگام فرار از شهر سرت هدف حملات هوایی ناتو قرار گرفت معمر قذافی ، دیکتاتور معدوم لیبی نیز حضور داشت.


به گزارش مونیتورینگ اخبار خارجی واحد مرکزی خبر ، ژنرال چارلز بوچارد ، فرمانده عملیات ناتو در لیبی گفت: ما یک کاروان را دیدیم و اصلا نمی دانستیم که قذافی نیز در ان است.

در حقیقت ، وقتی فهمیدم که قذافی در منطقه سرت بوده است تعجب کردم.

ژنرال بوچارد افزود فرماندهان ناتو برای این دستور حمله هوایی را صادر کردند زیرا به این نتیجه رسیده بودند که یک کاروان بزرگ مسلح قصد دارد به گروههای مقاومت دیگر در غرب لیبی ملحق شود.

این نخستین کنفرانس خبری بود که در ان بوچارد درباره علل حملات روز پنجشنبه در سرت توضیح می داد.

قذافی از حمله هوایی ناتو در روز پنجشنبه جان سالم به در برد اما بعد همراه با چند نفر دیگر از یارانش کشته شد.

نحوه کشته شدن او هنوز مبهم است.

ژنرال بوچارد همچنین گفت شورای ملی انتقالی لیبی کنترل کشور را در دست گرفته است و خطر حملات بقایای رژیم قذافی اساسا از بین رفته است.

این ژنرال کانادایی افزود اهداف ماموریت ناتو در لیبی محقق شده است.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=67776