پخش تصاويري از رئيس سازمان اطلاعات قذافي در حال شكنجه زندانيان

تاریخ ۰۲ آبان ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۰ | عنوان: ليبي


انتشار تصاوير ويديويي جديد در ليبي نشان‌دهنده شكنجه‌هاي گسترده در رژيم قذافي و حضور مشخص "موسي كوسا"، رئيس سازمان اطلاعات وقت در شكنجه‌گاه‌هاست.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نوشته روزنامه ديلي ميل، موسي كوسا، وزير سازمان اطلاعات و وزير خارجه سابق ليبي كه در ماه مارس به انگليس گريخت و شش‌ماه بعد اجازه خروج به وي داده شد و هم‌اكنون در قطر است، با اتهام‌هاي تازه‌اي مواجه شده است و تصاوير ويديويي نشان مي‌دهد شخصا زندانيان سياسي را مورد ضرب و شتم قرار داده است.

اين تصاوير كه به دست برنامه پانورما در بي‌بي‌سي رسيده است، طبق گزارش‌ها در زندان بوسليم در طرابلس ضبط شده است. در اين فيلم زندانيان با چشمان بسته و يونيفورم‌هاي آبي توسط بازجويان مرتبا مورد ضرب و شتم قرار مي‌گيرند.

شبكه بي.بي.سي از حضور موسي كوسا در تفرجگاه لوكسي در قطر خبر داد و گفت وي از مصاحبه خودداري كرد.

اين مقام سابق رژيم معمر قذافي، رهبر ليبي در سال 1994 كه هواپيماي مسافربري در لاكربي سقوط كرد، وزير اطلاعات بود. وي براي اين حادثه كه 243 كشته بر جاي گذاشت، در انگليس تحت بازجويي قرار گرفت، اما پس از آن اجازه خروج به وي داده شد و اتحاديه اروپا تصميم گرفت تمامي تحريم‌هاي صادرشده عليه او را لغو كند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=67709