تظاهرات مردم تونس علیه پخش فیلم توهین آمیز به ذات الهی

تاریخ ۱۸ مهر ۱۳۹۰ - ۱۰:۰۹ | عنوان: تونس


خبرگزاری فارس: مردم انقلابی تونس با برپایی تظاهراتی پخش یک فیلم کارتونی که حاوی مفاهیم توهین‌آمیز علیه ذات الهی بود را محکوم کردند.

به گزارش فارس، هزاران نفر از مردم مسلمان تونس دیروز در اعتراض به پخش یک فیلم کارتونی در یکی از شبکه‌های این کشور که مفاهیم توهین‌آمیزی علیه ذات اقدس الوهیت داشت، به خیابان‌ها ریخته و سعی کردند ساختمان این شبکه را مورد حمله قرار دادند.

شاهدان عینی گزارش دادند که نیروهای امنیتی با ایجاد کمربند امنیتی در اطراف ساختمان شبکه نسمة در تونس و پرتاب گازهای اشک‌آور سعی کردند تظاهرات کنندگان را متفرق کنند.

شرکت‌کنندگان در این تظاهرات سعی کردند ساختمان این شبکه تلویزیونی را به آتش بکشند که با مقاومت نیروهای امنیتی و پلیس قادر به انجام این کار نشدند.

شبکه نسمه روز جمعه گذشته با پخش یک برنامه کارتونی به ذات خداوند متعال توهین کرده است. نبیل القروی مدیر این شبکه با سوء‌استفاده از واژه آزادی بیان گفت که تظاهرات مردمی علیه این شبکه نوع دیگری از دیکتاتوری است که علیه آزادی رسانه‌ها انجام می‌شود، وی این افراد را انسان‌های عقب‌مانده دانست که به آزادی بیان احترام نمی‌گذارند. او همچنین گفت که علیه این افراد شکایت قضایی تنظیم می‌کند.

یک مسئول حزب نهضت اسلامی در تونس با محکوم کردن اقدام این شبکه گفت که مخالف توهین به احساسات مذهبی مردم است، او البته گفت که با هر نوع خشونتی نیز مخالف است.

این برنامه کارتونی فیلمی از مرجان ساتراپی کارگردان ضد ایرانی است که پیش از این فیلم‌های دیگری را نظیر فیلم ضد ایرانی پرسپولیس کارگردانی کرده است. توهین این فیلم به ذات الهی تا حدی بود که برخی گروه‌های مذهبی تونسی خواستار اعلام جهاد این شبکه شده‌اند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=66394