آفريقاي جنوبي خشونت در سومالي را محکوم کرد

تاریخ ۱۳ مهر ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۲ | عنوان: آفريقا


واحد مرکزی خبر / در پی کشته شدن بیش از هفتاد نفر بر اثر انفجار خودرویی بمب گذاری شده در موگادیشو پایتخت سومالی ، آفریقای جنوبی خواستار پایان خشونت ها در این کشور شد.

وزارت امور خارجه آفریقای جنوبی با صدور بیانیه ای اعلام کرد : دولت آفریقای جنوبی تاکید می کند ناآرامی، خشونت متقابل ، پرخاشگری و اقدامات تروریستی سازنده نیست و موجب برقراری صلح و امنیت در شاخ آفریقا نمی شود.

این بیانیه افزود : اقداماتی از این دست فقط موجب وخامت اوضاع در منطقه شاخ آفریقا می شود و مردم سومالی نیز در برابر فجایای انسانی و طبیعی آسیب پذیرتر خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از ژوهانسبورگ ، یک بمب گذار انتحاری روز سه شنبه کامیون حامل مواد منفجره را در مجتمعی دولتی در موگادیشو منفجر کرد که این انفجار دهها کشته و بیش از یکصد زخمی برجا گذاشت



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=66059