واحد مرکزی خبر/ در پی اعلام دولت آمریکا مبنی بر این که با اخوان المسلمین مصر تماس های مستقیم برقرار خواهد کرد، یک دیپلمات آمریکایی روز یکشنبه گفت مقامات واشنگتن با اعضای حزب سیاسی اخوان المسلمین مصر دیدار کرده اند. این دیپلمات ارشد آمریکایی گفت : ما تماس های مستقیمی با مقامات ارشد حزب عدالت و آزادی داشته ایم.
این حزب وابسته به اخوان المسلمین، یکی از احزابی است که در پی سرنگونی حسنی مبارک و ایجاد فضای آزاد سیاسی در مصر تشکیل شد.
این دیپلمات آمریکایی بدون اشاره به زمان این تماس ها گفت مقامات دولتی آمریکا میان اعضای اخوان المسلمین و حزب سیاسی جدید آن تمایزی قائل نمی شوند.
محمد مرسی رئیس حزب عدالت و آزادی مصر هفته گذشته گفت مقامات آمریکایی در پی تغییر سیاست ها در مصر، تماسی با این حزب نداشته اند.
عصام العریان معاون دبیر این حزب نیز روز یکشنبه هرگونه تماس با مقامات آمریکایی را تکذیب کرد. هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه آمریکا روز گذشته در پاسخ به سوالی درباره تمایل آمریکا برای همکاری با دولتی در مصر که نمایندگان اخوان المسلمین نیز در آن حضور داشته باشند، گفت : ما علاقمند به همکاری با دولتی هستیم که نمایندگان آن به نفی خشونت متعهد باشند.
آنها همچنین باید به حقوق بشر و نیز دموکراسی مورد نظر معترضان مصری متعهد باشند .
به گزارش خبرگزاری رویترز از قاهره، اخوان المسلمین یکی از محبوب ترین و منسجم ترین گروه های سیاسی مصر است که شبکه ای وسیع را در میان مردم این کشور حتی در دوره حسنی مبارک دیکتاتور سابق مصر ایجاد کرده بود.
|