بيداری اسلامی اميد به آينده را ميان مسلمانان زنده كرد

تاریخ ۲۶ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۸:۰۸ | عنوان: سودان


رهبر حزب ملی امت سودان، در نخستين اجلاس بين‌المللی «بيداری اسلامی» در تهران، تأكيد كرد: امت اسلام امروز با بيداری اسلامی طلوعی جديد را تجربه می‌كند كه از جنبش‌های نوگرايان و متفكران نشئت گرفته و اميد به آينده را ميان مسلمانان زنده كرده است.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا)، «صادق المهدی»، رهبر حزب ملی امت سودان، امروز، 26 شهريورماه، در نخستين روز اجلاس بين‌المللی بيداری اسلامی در مركز همايش‌های صدا و سيما در تهران، ضمن بيان اين مطلب گفت: امت اسلام امروز با چالش‌های زيادی مواجه است كه مبارزه با آن اتحاد و يكپارچگی مسلمانان را می‌طلبد.

وی افزود: ملت‌های مسلمان، حقوقی مادی و معنوی دارند كه حقوق معنوی آنان در پنج اصل كرامت، آزادی، عدالت، برابری و صلح خلاصه می‌شود و حقوق مادی نيز به معنی توسعه عادلانه برای مبارزه با فقر و ظلم است.

وی در بخش ديگری از سخنان خود دستاوردهای انقلاب اسلامی ايران را مورد توجه قرار داد و تأكيد كرد: پيروزی انقلاب اسلامی ايران، توانست اين كشور را از حالت ركود و وابستگی خارج كند و آينده‌ای روشن را برای ايران رقم بزند.

صادق المهدی خاطر‌نشان كرد: امروز شاهديم كه انقلاب‌های كشورهای عربی برای مبارزه با فساد، استبداد و وابستگی در جريان است و ملت‌ها در تمامی اين جنبش‌ها، كرامت، آزادی و عدالت را خواستارند، خواسته‌هايی كه با تأكيد بر بازگشت به هويت اسلامی محقق خواهد شد.

المهدی در پايان يادآور شد: برای آزادی ملت‌ها بايد وحدت اسلامی را حاكم كرد تا چشم‌اندازها و اهداف مادی و معنوی آنان محقق شود و بايد با يكديگر متحد شويم تا بيداری اسلامی به نتيجه برسد.

گفتنی است، نخستين اجلاس بين‌المللی بيداری اسلامی صبح امروز با حضور مقام معظم رهبری حضرت آيت‌الله العظمی امام خامنه‌ای (مد ظله العالی) در مركز همايش‌های صدا و سيما آغاز شد، بيش از ششصد تن از انديشمندان مسلمان از سراسر جهان در اين اجلاس دو روزه حضور يافته‌اند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=64497