شوراي حقوق بشر مصر بر مجازات مسئولان رژيم صهيونيستي تاكيد كرد

تاریخ ۲۳ شهریور ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۶ | عنوان: مصر


سخنگوي وزارت امور خارجه مصر اخبار منتشر شده در خصوص اظهارات سفير اين كشور در سرزمين‌هاي اشغالي را مبني بر ابدي وهميشگي بودن روابط مصر و رژيم صهيونيستي رد كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از روزنامه اماراتي الاتحاد، عمرو رشيد، سخنگوي وزارت امور خارجه مصر اظهار داشت كه غيرممكن است كه سفير اين كشور در سرزمين‌هاي اشغالي اظهاراتي برخلاف عرف ديپلماتيك ايراد كند و سخنان مبني بر ابدي بودن روابط رژيم صهيونيستي و مصر را بر زبان آورد.

عمرو رشيد در سخناني تصريح كرد: چنين اظهاراتي عجيب است و نادرست بودن آن به روشني مشخص است، اين عاقلانه نيست كه يك سفير، مصر، ملت و يا حتي گروه كوچكي از ملت خو د را بي‌ارزش كند.

سخنگوي وزارت امور خارجه مصر همچنين تصريح كرد كه اين گونه حرف‌ها با شيوه معمول ديپلماتيك تناقض دارد و اصولا بين دولت‌ها چيزي به اسم روابط ابدي وجود ندارد و علاوه بر اين، ايراد چنين سخناني از سوي ديپلمات حرفه‌اي و سفير باتجربه‌اي مثل سفير مصر در تل‌آويو كه ميهن‌پرستي وي ثابت شده است، غيرممكن است.

پيشتر برخي خبرگزاري‌ها به نقل از سفير مصر در سرزمين‌هاي اشغالي گزارش داده بودند كه وي با ابدي خواندن روابط اسرائيل و مصر اظهار كرده است كه هيچ‌گاه روابط مصر و اسرائيل قطع نخواهد شد.

از سوي ديگر شوراي بين‌المللي حقوق بشر مصر محاكمه مسئولان اسرائيل را در يك دادگاه بين‌المللي به خاطر تجاوز به مرزهاي مصر و كشتن سربازان اين كشور خواستار شد.

اين شورا اعلام كرد كه درخواست‌هايي را مبني بر تحت پيگرد قرار دادن عاملان حادثه كشته شدن سربازان مصري را به كميسارياي عالي حقوق بشر سازمان ملل و شوراي عالي نظامي مصر و نيز وزارت خارجه ارائه كرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=64181